Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

honda600 RR ve sorunum

Motovento
    REKLAM ALANI
    ertug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr honda
    2005 model olan moturumla bu sene yaklasık3 hafta once bır kaza gecırdım on granaj yan granaj bır farı ve radyator zarar gordu hata karsı tarafa aıt oldugundan dolayı sorgulamadan hondaya goturdum ve 4,800 luk bır malıyet cıkardılar fakat 5 haftalık bır tamır surecı yasanacagını ve bunun yedek parcalarının yurt dısından gelecegınden dolayı oldugu soylendı hem rakkam konusunda hemde sure konusunda bayagı bır suphe uyandı bende acaba dısarıda bır tamırcıde yedek parcaları daha kolaymı elde edebılırdım ve maliyetlimi olurdu merak içersine gırdım fakat arastırma zamanım olmadıgından dolayı bu konuda bılgı sahıbı arkadasların mesajlarını beklıyorum saglacakla kazasız gunler herkeze

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni 250c
    Geçmiş olsun kardeşim

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer

Re:

Merhaba

Geçmiş olsun. Muhtemelen doğrudur. Bizde nedense yedek parça stoğu denen şey yok. Özellikle Honda gibi büyük bir firmada çok ayıp. Benim anlamadığım 5 hafta sürer dediği parçaların gelmesi di mi? Yani tamir süresi falan olamaz çok uzun bir süre. Dışardan alsan servis belki gıcıklık yapabilirdi. Bu parçalar orjinal değil, garantiniz biter falan filan. Sen gene servise yaptır hocam. Hız motosikleti kullanıyorsun şakaya gelmez; orjinal parçalarla, düzgünce, işi bilen adamlar tamir etsin.

Görüşmek üzere.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler