amperi kaç oluyor bunların? ben motora extra aydılatma olarak 35w'lık spot takcam. bütün farları açınca akü daha mı çabuk azalırki?
Genelde motosikletler için olanları 12 volt 7.2 amper olması gerek kanımca..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
abicim paylaşım için tşkler benim motor da jinlun 250 fakat motor arkadaş ta yani ankara da o da motordan hiç anlamıo ben oradayken bi defa marşa bastım çık çık etti basmadı yani hiç çevirmedi motoru marş dinamosu akü dedi ler ama ben de motor ustasıyım dizel motor akü den se eğer neden far ve korna görevini tam yapıyordu onu anlamıom.inş motorda sorun yoktur aküdendir
aklıma takıldı.
Konuyu hortlattım çünkü gerekli bişey ellerine sağlık muratgergerli
Şimdiki akülerde hazırlık mazırlık yok..... Alıyorsun takıyorsun.... Kuru tip...Hem daha uzun ömürlü hemde daha ucuz..Bakım gerektirmiyor...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar dün tamirciden bi akü aldım abus marka jel akü turuncu bise önceki aküm kuruydu oda abus marka idi. bunun icnde svı gbi bise göremedim ben ama cok güzel masalah :D bi motordan söküp aldık . bunun jelini değiştirme gibi bise söz konusumu
konuyu hortlatmak istiyorum izninizle çünkü jel aküler hakkında çok fikir sahibi değiliz hala..
örneğin;abus marka turuncu kutuda olan jel akuler cıkmış,hatta kullanan arkadaşlarımız var burada..fakat ilk kullanımda şarj edilmesi gerekiyormu?edilecekse de bildiğimiz akü şarj cihazları ile mi yapılıyor?kaç saat kalmalı ilk şarjında?
bunlara da yanıt verebilirse bilen kullanan arkadaşlarımız çok iyi olur diye düşünüyorum..
daha öncede motorcuda parça beklerken görmüştüm ama bunu doldurduktan sonra 2 saatmi ne beklemek gerekiyor yanılmıyorsam
ana şarj işlemini bilmiyorum
o soğuklarda bile düzgün marş basıyorsa bu jel aküler iyi birşey demek ki evet 2 saat kadar beklemek gerekiyormuş iyonlaşıp jel halini alıyormuş,fakat ilk kullanmda şarj gerekli mi acaba o hala muamma..
Motosiklet akülerini pek ettiren yok ama araba aküleri mutlaka edilmeli.
ben 1 ay evvel aldm aynı aküyü asidini içine doldurduk 15dk sonra motora taktım ve direk çalıştırdı. Herhangi bir şarj işlemi yapmadım. Çokta güçlü şekilde motor çalışmasa bile ışıklarda zayıflık olmuyor. 1 aydır da ilk kontakta motorum çalışıyor sorunsuz şekilde.
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
korsanXXX ve parton_58 abuş marka akülerden memnunmusunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)