Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çin malı Scooter'lar neden hemen bozulur.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Citroen Zx 1.8 16 V
    Çin malı vitesli motorlar oldukça iyiyken. Scooter'ları neden çok kötüdür. Çin malı vitesliler ile japon vitesliler arasında çok fark yokken. Neden scooter arasında dağlar kadar fark vardır.
    ::tartis:: Motor yorulmaz !!!! Sadece üstündeki insanlar yorulur ::tartis::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bilmem... Bu ne ilginç cevaptır dimi.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

gokhan150zat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fiddle
    BENİM GÖRÜŞÜM ÇİNLİLERİN VİTESLİ MOTORLARINI ALANLAR ZATEN ESKİ MOTORCULAR NASIL DAVRANACAKLARINI BİLİYOLAR AMA SCOOTER ALANLAR MOTORUNU UZAY USSU GİBİ KULLANMAYA KALKINCA BİDE BİLİNÇSİZ HABŞRE GAZ AÇINCA YADA OTOMATİK OLDUGU İÇİN VERSENE Bİ TUR ATIYIM DİYENLERİN COK OLDUGUNUDA HESABA KATICAK OLURSAK BU ÖZET ANALİZ YETERLİ OLACAKTIR SANIRIM

pardon caps lock açıkkalmış o yuzden buyuk harf yazılmış adminlerden özür diliyorum

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    çünkü çinde daha çok vitesli motor var.çinliler scooter bilmiyolar ehuehueeuh:D :-)
    Mustafa Kemal Atatürk

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooter ya da vitesli ayrımı yapmak ne derece doğru bilmiyorum ama, bilinçli kullanımda hiçbiri bozulmaz bence.
    Çin malı scooter da kullandım (Mondial 125 ZN 8,000 km.), G.Kore malı Hyosung GT250R (18,000 km.) ve japon malı Honda CBR600F kullanıyorum şu anda da.
    Hiçbir motorum bozulmadı şu ana kadar çok şükür, olay kullanıcı da bitiyor bence.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Artık çin malı motorsiklet cıktı herkes motorcu oldu Antalyada adam daha hayatında bisiklet kullanmamış çin malı motor kullanıyor ve kullanmasınıda bilmiyorlar motor roday dönemindeyken bile basıyordu motor 8 binde haşat.Eskiden tek türk motor görürdüm artık nereye baksam motorsiklet.Kullanmayada bağlı
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Kullanmaya ve kullanıcıya bağlı olduğu gibi forumu incelersen vitesli motorlardan şikayet edenlerinde çok olduğunu göreceksin.

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    Çin malından daha çok bu motosikletleri Türkiye ye getirenlerle ilgili.Adamlar ne kadar ucuza ürettirebilirlerse onu istiyorlar haliyle biraz dandik mal oluyor kullanıcıda bilinçsiz olunca çok kısa sürede arızalar kaçınılmaz oluyor.suzuki an125, kymco agility,yamahanın ve hondanın küçük scooterları ybr cbr125 bunlar hep çinde üretiliyor ama sorunları yok denecek kadar az, fiyatlarıda hemen hemen çin dediğimiz motosikletlerle aynı hatta bazıları çin üretimlerinden daha ucuz.Demekki buradan şu ortaya çıkıyor çin malı dediğimiz motosikletleri Türkiye ye getiren firmalar çok kazanma derdindeBurada iş birazda bize düşüyor bu firmalara ödün vermememiz gerekiyor aynı fiyata marka varken bundan şaşmamak gerekiyor

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ne alaka yaw scoterlarda dandik viteslilerde

Aslında vitesliler daha çabuk arıza veriyor

Çok fazla titreşim var ve arızaların birkısmıda bundan kaynaklanıyor

Kullanımla alakalı kısma gelince o da kullanımla ve yapılan km ile alakalı zev için kullanıp fazla zorlamadan binersen tabiki uzun ömürlü olacaktır

Bende çinmallarına biniyorum rezil olduğum bir an olmadı ama sık sık arızalanmadı da.

Yinede binemk istemiyorum

Şimdilik en alt limitim hyo
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    mz 251
    scooter ların hemen bozulmasının sebebi hava filtresinden hava filtresini arka tekerin yanına koymuşlar motor ordan tozu topragı hemen silindire cekiyor 5000 de 6000 de motor bitiyor o makinaları toza toprağa vurmayacaksın bu da mümkün değil yada hava filtresinin ucuna bir hortum benzeri bişey takıp yukarıdan hava almasını saglayacaksın bu olay test edilip denenmiştir

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    Alıntı regresyon59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı vitesli motorlar oldukça iyiyken. Scooter'ları neden çok kötüdür. Çin malı vitesliler ile japon vitesliler arasında çok fark yokken. Neden scooter arasında dağlar kadar fark vardır.
    çin malı vitesliler iyi scooterlar kötü diye bişi yok
    çin malı motosikletlerin hepsi diğer büyük markalara göre kıyasladığınızda daha çabuk arıza veren motosikletlerdir ama bu arızanın sıklığı kullanımdan kullanıma değişir. aynı marka çinliyi kullanan bir kişinin motoru senede 1 sefer arıza veriyorsa başka bi kullanıcıda ayda birde arıza verebilir yani herşey kullanımda bitiyor

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Bence bunları alayı aynı hıc bı farkı yok kalıtede hepsı standart altı burda artık kullanım farkı ve bakım olayı gırıyor
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Cevap çok basit Made ın Chına.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı SAKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevap çok basit Made ın Chına.
    yaw arkadaşlar at sahibine göre kişner yine çin japon diye birbirine düşürmeyelim milleti esk.de bir çok kişi kanuni 150 ile kuryelik yapıyor
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Piyasada çin malı olarak scooterlar çoğunlukta oldugu icin size scooterlar çok arıza yapıyor geliyor.

Motosikleti
    as t1
    abi cevap çok basit ucuza motor yapıp piyasayı altüst ediyorlar yaptıkları motor 3 senede dağılıyor yine gidip yenisini alıyorsun
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    bakarsan bağ bakmazsan dağ olur..

arkadas motura nası bakarsan oda sana ole bakar

sen ona bakarsan o seni taşır

ama bakmazsan hep sen onu tasırsın..

umitaskin84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzmir/Bergama ve BEAT' ımın Olduğu Her Yer :)
    Motosikleti
    HONDA BEAT
    Bence bütün çin malları aynı...

Eğer imkanı olan arkadaşımız varsa çin malı yerine mutlaka farklı türden, sınıfında kaliteli ve de markası önde gelen bir seçim yapmalıdır. Daha önce shineray (110) marka bir motorsiklet almıştım fakat adeta elimde kaldı desem yeridir. Motora ne kadar da iyi baktıysam sonuç hiçbir zaman da değişmedi.

Eee ne demişler "Ucuz etin suyu.. Seninki benden kara.."

Saygılar..
    HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    ucuz etin yahnisi olmazmış.gerçi bendede var ve hala bi problem çıkarmadı.canınada okumama rağmen.birazda şans işi.
    Drift Religion

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    ewet kullanıcıya göre değişiyo ama birkaç markanın haricinde scooter veya vitesli olsun özellikle scooter'larda kullanılar malzeme kalitesi yatsınamayacak kadar fark ediliyo vitesliyi tercih edenler ise daha önce vitesli motosiklet kullanmış kişiler oluyo ama ilk başlangıç olarak vitesli motosiklet alanların'da motosikletlerinde
    sıkça problem yaşadıkları aşikar o motosikletini motosikleti o nu tanıyıncaya kadar
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler