Benzinli Motorsiklet deposuna mazot konursa!!
Reklamlar
-
Bizim evde 10 lt falan mazot var. Arada az az alıp zinciri temizliyorum. Başka bir işe yaramıyor. Acaba 3 lt benzin alıp bu mazotton azar karıştırsam motora birşey olurmu ?. Değerlendirme amacı ile. Zarar vermezse doğru oran nedir. Elimdeki mazot euro diesel. Motor Mondial 125 Agk 125 cc
Reklamlar
-
Hiç bulaşma bile... 10 lt. mazotu değerlendirip ekonomi yapacağım derken motoruna daha büyük zarar verirsin...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
Bi dene bize haber ver sonuçlarıSakın deneme..........
-
Arkadasim zincir temizliginde benzin mazot ikiside petrol urunu benzin daha ucucu oldugu icin cozuculugu daha cok olur ayrica ne zarari zincire surecen yagi cozecen.
-
nerden aklınıza gelirki böyle şeyler bilmemki
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Her tam depoya 1lt dök devam et dostum gider bişy olmaz
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Şimdi arkadaş (regresyon59), mazotla benzini karıştırıp zincir mi temizleyecek yoksa o şekilde yakıt olarak mı kullanacak? Ertekin yakıt olarak kullanacağını düşünmüş, deli_mavi aksini...
Ben de, zincir temizliğinde bir işe yaramadığı için yakıt olarak kullanacağı mânasını çıkardım... Bir açıklık getirirsen iyi olur regresyon59...
-
dgrmr adlı üyeden alıntı
Şimdi arkadaş (regresyon59), mazotla benzini karıştırıp zincir mi temizleyecek yoksa o şekilde yakıt olarak mı kullanacak? Ertekin yakıt olarak kullanacağını düşünmüş, deli_mavi aksini...
Ben de zincir temizliğinde bir işe yaramadığı için yakıt olarak kullanacağı mânasını çıkardım... Bir açıklık getirirsen iyi olur regresyon59...
Yakıt olarak kullanmak istiyorum. Zincir temzileme için kullaıyorum bitmiyor. Çok fazla. Bekliyor. Benden değerlendirmek istiyorum.
-
Ben o kadar net bilgiye sahip değilim ama mantığım karıştırma diyor. İkisinin yanma değerleri, yanma ısıları ve yandıktan sonraki etkileri çok farklı. Birbiri ile asla homojen olarak karışmazlar ve yanma odasına (ya da karburatöre) senin ayarladığın miktarda gitmezler. Bence hiç kurcalama... Bunlar sadece aklıma gelen sakıncaları başka şeyler de olabilir, ben mantık yürütüyorum net bir bilgiye sahip değilim mutlaka iyi bilen biri yazacaktır...
Ayrıca zincir temizliği için motorin alman lazım ya da gazyağı eurodizel değil...
-
-
off offf... ne güzel bi dünya (((:..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
revver.com/video/149144/if-you-put-diesel-instead-benzine-in-the-engine/
-
En ıyısı sen bana ver mazotu
-
1 depoya 1 litre mazot at mahallede sinek kalmasın......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Yakar salında ama deneme simsiyah......duman atar.Ama hiç deneme ok.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yav kardesım sen dalgamı gecıyorsun.
-
-
olurmu oyle sey duman edersin walla motoru süper benzin desen amenna olabilir ama elindeki mazot motor o mazotu yakamaz bujiyi pisletir motor teklemeye baslar.en sonunda tıkarsın motoru.sen değerlendirmek istiyosan dizel bi arac kullanıcısına sat satamassa hayrına ver
-
valla güzel fikir yaw arkadaşım ver birisinede hayrına arabasına koysunda binsin 10 litre mazotla bişey olmaz adama
-
5 ytlye alam ver işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler