gaz yağını duydum ama mozotu
ihtiyacı olan birine ver hayır duası al daha iyi olur
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
KArdeş ful depoya bir litre koyarsan hiç bişey olmazz,çok çok platin meme yapar,onada oje sürersin geçerrzaten full depoya goyacağın bir litreyi depo dolu olduğu için almayacaktır,döktüğün mazotta yere dökülecektir dene ve görr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Full depoya mazotu ince bir hortumla dibinden koyarsan 1 litre benzin yere dökülür mazot içeride kalır...
Mazot bujilerine ve karbüratörüne zarar verir. Zincir temizlemek için kullan onu, ya da bir arkadaşına ver arabasına koysun. Bu arada O ring zincir kullanan arkadaşlara sesleniyorum: Zinciri mazotla değil gazyağı ile temizlemelisiniz.
Üç boyoz bir kola
hey allahım ya daha neler.kömürde at kardeş güzel yanar!
ya böyle bişey varmı, gel öpimde geçsin,evde ayçiçek yağı varsa onadan benzin kou bio dizel olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
dostum o kadar düşüneceğine git dizel aracı olan birine litresi 2 ytl den sat kurtul.o paraylada git kendine benzin al.......
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
o az biraz miktarı biraz bi miktar geçsin geberir gidersin. nerden buluyosunuz bööle fikileri(pardon filminden alıntıdır)
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
simdi hiç alkol almayan adama rakı içirmekle
benzınlı motora mazot katmanın farkı yok.. aslında aynı :-)))))
ikiside kafayı yer... ikiside nara atar.. dene dene belkı çığr acarsın valla :-))
bu benzin mazot karışımı olayı yağlı benzin kullanan motorlarda geçerli olabiliyor.bilindiği gibi motor benzine konan yağla korunuyor ve motorun yağlanması bu türlü gerçekleşiyor.mazot benzinden epey kalın ve yağlı oldugu için benzine karıştırılınca sanki bir bakıma yağlı bennzin e yakın bir karısım elde etmiş oluyorsun hatta iyi biliyorum eski bir java da kullanıldı bu karısım .sonuç motor çalıştı performansta bir gerileme kaydedilmedi ancak duman olayı komikti . ancak elbette bujiler daha cabuk kirlendi. fakat bujiler belirli aralıklarla temizlendi ve karışım kullanılmaya devam edildi. fakat söylediğim gibi yağlı benzinle çalısan motorlar için geçerli bu durum sadece.onun için uzak dursan iyi edersin. bunu düşündüğün içinde sakın utanma. benzini dünyamızda en pahalı satan hükümetimiz utansın.
yaaa aga mazotla , benzinin yanma seklınde daglar kadar fark var sakın deneme
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Günün Topici olarak oyum sana paşam...Helal sana...
Benim arabam motorinli...Almaya talibim..Kargodan alıcı ödemeli..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
hocam senin hiçmi işin yok ya ne istiyorsun 10 lt mazottan harcamaya yer bulamadıysan bana ver en iisi neyap biliyormusun 1 depo benzinin içine 1 su bardağı tiner 1 subardağı mazot birazda lpg attırı verirsen motorun daha ii gider birazda motor yağı tamamdır
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
size bir örnek veriyim elektirikler gitmişti jenaratörü çalıstırdık benzini bitti bizim iki uyanık arkadas gıtmısler mazot almıslar çalıstırmaya çalısıyorlar çalısmıyor patron geldı o sırada bu dedı nıye çalısmıyor mazot aldık çalısmıyor deyınce adam delirdi tabi o mazotu yutturdu onlara ondan sonra çalıstı ama ilk çalısmada caddesi bembeyaz bir duman kapladıkı goz gozu gormuyor bence deneme
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
benzini pahalı satan(az karla satmayan)bugüne kadar,gelmiş geçmiş bütün utanmaz hükümetler utansın.sen aslan gibi motor sevdalısı bir arakadaşımızsın.izmire gel mazotu ver,benzin vereyim sana by.
bir poaş bayisi olarak pek bişey etkıleyecegını sanmıyorum...ama bence hiç riske atmaya degmez..ama birer litre birer litre koyarsan sanmıyorum bişey olacagını..mazotlu bir araca benzin koyarsan o asıl büyük sorun...ama bu yorumu arabaları baz alarak yaptım aklında bulunsun diye daha iyi bilen arkadaslar sana yardımcı olurlar...
bizim hoca anlatmıştı sebze ve meyve taşıyan hal kamyonları hale giriş vaktini kaçırmamak için dizel kamyonlara benzin karıştırıp patlayıcılıgını artırıp daha hızlı gidiyorlarmış fakat bu mazota benzin karıştşrılıyor ama senınkini bilemiyecegim
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)