Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Benzinli Motorsiklet deposuna mazot konursa!!

REKLAM ALANI
    mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    gaz yağını duydum ama mozotu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ihtiyacı olan birine ver hayır duası al daha iyi olur
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    KArdeş ful depoya bir litre koyarsan hiç bişey olmazz,çok çok platin meme yapar,onada oje sürersin geçerrzaten full depoya goyacağın bir litreyi depo dolu olduğu için almayacaktır,döktüğün mazotta yere dökülecektir dene ve görr
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KArdeş ful depoya bir litre koyarsan hiç bişey olmazz,çok çok platin meme yapar,onada oje sürersin geçerrzaten full depoya goyacağın bir litreyi depo dolu olduğu için almayacaktır,döktüğün mazotta yere dökülecektir dene ve görr

Full depoya mazotu ince bir hortumla dibinden koyarsan 1 litre benzin yere dökülür mazot içeride kalır...

Mazot bujilerine ve karbüratörüne zarar verir. Zincir temizlemek için kullan onu, ya da bir arkadaşına ver arabasına koysun. Bu arada O ring zincir kullanan arkadaşlara sesleniyorum: Zinciri mazotla değil gazyağı ile temizlemelisiniz.
    Üç boyoz bir kola

slayer2694 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 zx636r
    hey allahım ya daha neler.kömürde at kardeş güzel yanar!

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    ya böyle bişey varmı, gel öpimde geçsin,evde ayçiçek yağı varsa onadan benzin kou bio dizel olsun
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    dostum o kadar düşüneceğine git dizel aracı olan birine litresi 2 ytl den sat kurtul.o paraylada git kendine benzin al.......
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    o az biraz miktarı biraz bi miktar geçsin geberir gidersin. nerden buluyosunuz bööle fikileri(pardon filminden alıntıdır)
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

simdi hiç alkol almayan adama rakı içirmekle

benzınlı motora mazot katmanın farkı yok.. aslında aynı :-)))))

ikiside kafayı yer... ikiside nara atar.. dene dene belkı çığr acarsın valla :-))

bu benzin mazot karışımı olayı yağlı benzin kullanan motorlarda geçerli olabiliyor.bilindiği gibi motor benzine konan yağla korunuyor ve motorun yağlanması bu türlü gerçekleşiyor.mazot benzinden epey kalın ve yağlı oldugu için benzine karıştırılınca sanki bir bakıma yağlı bennzin e yakın bir karısım elde etmiş oluyorsun hatta iyi biliyorum eski bir java da kullanıldı bu karısım .sonuç motor çalıştı performansta bir gerileme kaydedilmedi ancak duman olayı komikti . ancak elbette bujiler daha cabuk kirlendi. fakat bujiler belirli aralıklarla temizlendi ve karışım kullanılmaya devam edildi. fakat söylediğim gibi yağlı benzinle çalısan motorlar için geçerli bu durum sadece.onun için uzak dursan iyi edersin. bunu düşündüğün içinde sakın utanma. benzini dünyamızda en pahalı satan hükümetimiz utansın.

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    iki odun salla köz geçmesin

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı yollardogam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu benzin mazot karışımı olayı yağlı benzin kullanan motorlarda geçerli olabiliyor.bilindiği gibi motor benzine konan yağla korunuyor ve motorun yağlanması bu türlü gerçekleşiyor.mazot benzinden epey kalın ve yağlı oldugu için benzine karıştırılınca sanki bir bakıma yağlı bennzin e yakın bir karısım elde etmiş oluyorsun hatta iyi biliyorum eski bir java da kullanıldı bu karısım .sonuç motor çalıştı performansta bir gerileme kaydedilmedi ancak duman olayı komikti . ancak elbette bujiler daha cabuk kirlendi. fakat bujiler belirli aralıklarla temizlendi ve karışım kullanılmaya devam edildi. fakat söylediğim gibi yağlı benzinle çalısan motorlar için geçerli bu durum sadece.onun için uzak dursan iyi edersin. bunu düşündüğüm içinde sakın utanma. benzini dünyamızda en pahalı satan hükümetimiz utansın.

+1
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    yaaa aga mazotla , benzinin yanma seklınde daglar kadar fark var sakın deneme
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Günün Topici olarak oyum sana paşam...Helal sana...
    Benim arabam motorinli...Almaya talibim..Kargodan alıcı ödemeli..
    Not Mesajı: Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    muratgergerli, koray gfb, slayer2694, yollardogam, Lebowski, efendy_iso, kartalizma1903, kkorhann34, BİSANCI_42
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    as t1
    hocam senin hiçmi işin yok ya ne istiyorsun 10 lt mazottan harcamaya yer bulamadıysan bana ver en iisi neyap biliyormusun 1 depo benzinin içine 1 su bardağı tiner 1 subardağı mazot birazda lpg attırı verirsen motorun daha ii gider birazda motor yağı tamamdır
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    size bir örnek veriyim elektirikler gitmişti jenaratörü çalıstırdık benzini bitti bizim iki uyanık arkadas gıtmısler mazot almıslar çalıstırmaya çalısıyorlar çalısmıyor patron geldı o sırada bu dedı nıye çalısmıyor mazot aldık çalısmıyor deyınce adam delirdi tabi o mazotu yutturdu onlara ondan sonra çalıstı ama ilk çalısmada caddesi bembeyaz bir duman kapladıkı goz gozu gormuyor bence deneme
    gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )

Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam senin hiçmi işin yok ya ne istiyorsun 10 lt mazottan harcamaya yer bulamadıysan bana ver en iisi neyap biliyormusun 1 depo benzinin içine 1 su bardağı tiner 1 subardağı mazot birazda lpg attırı verirsen motorun daha ii gider birazda motor yağı tamamdır
    yakıt kokteyllll.. yanınada bır dılım lımon kabugu koy

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    benzini pahalı satan(az karla satmayan)bugüne kadar,gelmiş geçmiş bütün utanmaz hükümetler utansın.sen aslan gibi motor sevdalısı bir arakadaşımızsın.izmire gel mazotu ver,benzin vereyim sana by.

Memotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir poaş bayisi olarak pek bişey etkıleyecegını sanmıyorum...ama bence hiç riske atmaya degmez..ama birer litre birer litre koyarsan sanmıyorum bişey olacagını..mazotlu bir araca benzin koyarsan o asıl büyük sorun...ama bu yorumu arabaları baz alarak yaptım aklında bulunsun diye daha iyi bilen arkadaslar sana yardımcı olurlar...

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    bizim hoca anlatmıştı sebze ve meyve taşıyan hal kamyonları hale giriş vaktini kaçırmamak için dizel kamyonlara benzin karıştırıp patlayıcılıgını artırıp daha hızlı gidiyorlarmış fakat bu mazota benzin karıştşrılıyor ama senınkini bilemiyecegim
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler