Activanın ilk çalışma sorunu
-
Öncelikle herkeze slm sıfır activayı çaldırdıktan sonra 500 milyona 40000de activa aldık.Herşeyi iyi ama motor sabahları zor çalışıyor(jigle çekiliyken;).Hava filtresi temiz,bujiyi yeniledik yinede düzelmedi.İlk çalıştıktan sonra sorunsuz ollarak çalışıyor.Ne yapmamı önerirsiziniz???
Reklamlar
-
geçmiş oosun çalınan activana üzüldüm..
çalan adam hayrını göremesin acısı çıksın..
-
ılk calıstırmada ayak marsını denemenı tavsıye ederım
-
saol arkadaşım sabahları zaten ayak marşıyla uğraşıyoz direk bakalım birinin tavsiyesi üzerine bugün kuru akü aldım inş düzelir
-
Motosikletin aslında baya bi km yapmış!! genel motor bakım zamanı gelmiş olabilir..bujide felan arama boşuna iyi bir servise götür derim ben..
-
evet öyle iş yaptığımız pizacıdan aldık ama motorun gidişinde falan bi sorun yok
ferotr adlı üyeden alıntı
Motosikletin aslında baya bi km yapmış!! genel motor bakım zamanı gelmiş olabilir..bujide felan arama boşuna iyi bir servise götür derim ben..
Ben bu işlerden anlarım peki genel bakım dediğin nedir?
-
bujı yaglayo olmasın benım motorda ole bujı yaglıyo zor calısıyo calıstımı sorun yok ama motor soguduktan sonra bıraz zır calısıyo
-
Szman! adlı üyeden alıntı
bujı yaglayo olmasın benım motorda ole bujı yaglıyo zor calısıyo calıstımı sorun yok ama motor soguduktan sonra bıraz zır calısıyo
yok kardeş buji daha sıfır
-
sibop ayarı çok kısıktır siboplarına baktır
-
Motorlar sabahları, özellikle de kış sabahları zor çalışırlar. Biraz uğraşacaksın tabii... Her motorda olur biraz. Seninki "biraz" ı geçiyorsa o zaman bir baktır bakalım. Karbüratör filan görülsün yani..
Üç boyoz bir kola
-
acaba bu dedikleriniz serviste bana kaça patlar
-
kont88 adlı üyeden alıntı
sibop ayarı çok kısıktır siboplarına baktır
süpap ayarı önemli benim scooter da çalışmıyodu soğukkken.bi süpap ayarı yaptılar soğuk falan dinlemiyo.sübap ayarı fazla bi pra tutmaz.benim gittiğim servis para bile almamıştı.
-
tolgabindal adlı üyeden alıntı
evet öyle iş yaptığımız pizacıdan aldık ama motorun gidişinde falan bi sorun yok
Ben bu işlerden anlarım peki genel bakım dediğin nedir?
yanii şöyle anlatayım!!bunlar 4 zamanlı oldukları için biraz zahmetli bakımları vardır ve pahalıdırda..özellikle fazla km yaptıysan!! subab ayarı isteyebilir,sekmanları yıpranmış olabilir,karbüratörde'de bi nane olabilir,ateşlemede sorun olabilir,vs,vs,olabilirde olabilir yani.bide pizzacı motoru diyosun hor kullanılmış makinadır o kesin..bence elinden çıkart benden tavsiye sana
-
motoru little ceaserstan aldık bunlar büyük firma kendi gezici bakım ekipleri var 15 günde bir bakım yapılan motorlar bunlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)