2006 Regal Raptor 250cc için egzost susturucusu arıyorum
Reklamlar
-
merhaba
arkadaşlar aynı başlıktaki gibi. motorumu ikinci el aldım ve susturucuları yoktu. şu anki sesi bana çok fazla geliyor ve rahatsız ediyor. susturucularını çıkartmış ve kullanmayan arkadaş varsa, bana yardımcı olursa çok sevinirim
Regal Raptor DD250E
T gidon olmayan modelden bahsediyorum, her iki tarafında da tek tüplü egzostu var
Reklamlar
-
HERKES SUSTURUCU SOKER SEN SUSTURUCU TAKACAM DIYON :d AMA HARBIDEN RAHATSIZ EDIYOR
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Çıkan bir susturucu tekrar yerine takılamıyor bildiğim kadarıyla ;(
-
merhaba
arkadaşlar aynı başlıktaki gibi. motorumu ikinci el aldım ve susturucuları yoktu. şu anki sesi bana çok fazla geliyor ve rahatsız ediyor. susturucularını çıkartmış ve kullanmayan arkadaş varsa, bana yardımcı olursa çok sevinirim
Regal Raptor DD250E
T gidon olmayan modelden bahsediyorum, her iki tarafında da tek tüplü egzostu var
-
ali demirtaş regal raptor servisi beşiktaşta oraya götürürsen halleder
toplam 100 lira gibi bir masraf olur
İkincilik kaybedenler içindir...
-
içine cam elyaf tıka sesi kessin
-
waffenSS adlı üyeden alıntı
içine cam elyaf tıka sesi kessin
teşekkürler
-
kawancha adlı üyeden alıntı
merhaba
Regal Raptor DD250E
Selam dostum, benim eski regal vardı bende susturucuları sökmüştüm, sonra motoru sattım evde duruyor sanırım susturucular vidalarıyla birlikte. akşam bi bakayım yarın bana bi hatırlatırsan haber vereyim sana ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)