bunu yapabilmemiz mümkünmü
-
arkadaşlar bu videodakini yapabilmemiz mümkünmü Türkiyemiz şartlarında üretilebilirmi böyle birşey ?
frene basınca arkada ledli lambada stop yazıyor.sinyal verince de kayan ok çıkıyor
Reklamlar
-
topri ben bunu daha önce görmüştüm çok güzel düşünmüşler.Türkiye şartlarında derken anlamadım?tabiki de üretilir neden üretilmesin.reklamcılara sormak lazım.ama şöyle birşey var bizim milletimiz bunu anlamaz nasıl bişey olduğunu,daha yakından görmek için durmaz dahada gaza basar haberin ola
-
abla işini biliyo
bi de yukarı doğru ok yapsaymış
şaka bi yana yapan wardır mutlaka. onlar yapar da türk motorcular neden yapamasın. zira biraz mesarifli olur (:
-
aslında mümkün ama uğraşmazlar diye umuyorum..reklamcılarda böyle bişey bulabilirsin fakat hangi reklamcı uğraşır bilemem(parayı seven bir reklamcı bulman lazım )
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
çok güzel bir fikir kaynagı olmuş
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
-
-
aman canım... asansor lambası gibi.. zor bişe diil yahu.. maliyeti nedir ki! asansör lambalarını yapan eleetürükçülere sorabilirsiniz ya da soylendigi gibi ışıklı reklam panosu yapanlara.
isteseniz kendiniz bile yaparsınız bence
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
-
aYe yapar bunu, tam da onun alanı
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
-
-
ayelsan nerdesin senin teknik bilgilerini buraya
yansıtmanı bekliyoruzz....
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Bende bunu diyecektim ki baktım siz yazmışsınız..Tam
aYe 'lik..
Geçen sene yaptığı bir kartı görmüştüm, ondan sonra sanırım bu çocuk oyuncağı onun için
-
sıradan led stop lambasına devam bunlar gösteriş içün adam kayan yazıya bakarken sana arkadan bi giydirirse görürsün kayan yazıları..
-
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
sıradan led stop lambasına devam bunlar gösteriş içün adam kayan yazıya bakarken sana arkadan bi giydirirse görürsün kayan yazıları..
Bana da gereksiz ve dikkat dağıtan bir nesne gibi göründü. Fakat yapılmak istenirse çok da zor olmadığını sanıyorum.
-
ben bunu murat a yaptırırım
-
bambu adlı üyeden alıntı
Bana da gereksiz ve dikkat dağıtan bir nesne gibi göründü. Fakat yapılmak istenirse çok da zor olmadığını sanıyorum.
abi hiç zor bişiy değil bu işle uğraşan reklamcılar yapar bunu yaptıranada şimdiden hayırlı olsun..
bencede gereksiz arkadan gelen sürücü yolamı bakcak senin kayan yazılarınamı adamın dikkati dağılır sana arkadan bi giydirirse o arka stop lambasında fatiha suresi yazı olarak kayar..
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler