Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

daelim history??

Motovento
    REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    arkadaşlar daelim history (scooter) motorumun deposu yaklaşık 8.5 lt alıyor buraya kadar tamam 125 cc 4 valf bu makina bu 8.5lt benzinle tamı tamına 210km yol yaptı bitimine kadar sizce çokmu azmı ve ayrıca motorun hangi devirde 11.6 hp ürettiği bilgisini bulamadım bilen varmı? tork bilgiside mevcut değil aynı motordan kullanan arkdaşlar deneyimlerini yazarsa sevinirim daelim topic inde çıt yok
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla kullanmadım ama 125cc olması 8,5 litre yi 210km de bıtırmesı bana garıp geldı motor yenı mı daha yanı rodajda mı ?? Yoksa pek normal degıl gıbı geldı.AYnı makınalar degıl ama ben 150cc 2 subap lı benım skuter le 5,4 lıtre ıle 200 km yapmıstım.
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    Artık Yok
    125 cc İki subalı vitesli 6000- 7000 rpm arası vites yükseltiyorum 100 km de 2,7 litre şehir içi kullanım senin yedek depon olabilir deponun çevresine bir bak musluk falan varmı....

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı xufuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 cc İki subalı vitesli 6000- 7000 rpm arası vites yükseltiyorum 100 km de 2,7 litre şehir içi kullanım senin yedek depon olabilir deponun çevresine bir bak musluk falan varmı....
    yok hoca bu scooter, genelde olmuyo musluk scoterlede ama kitabında rezerve otomatik geçtiği yazıyor
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler