Honda hayat ondamı,bence değill
Reklamlar
-
Mesajlardaki tepkilerden yanlış anlaşıldığımı düşündümm o yüzden açıklama yapıyorum,Honda düşmanı felan değilim,Şu an 600rr ( grenajı yok ama olsun )kullanıyorumm,piştiğimi düşündüğümdede 1000rr alacağımm
Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen günlerde bi kaza yaptım ve şunu gördümki,honda ile kaza yaptığınızda ölmezseniz,kazadan sonra servisin çıkardığı rakamı duyunca garanti kalp krizi geçirirsiniz ,elime tutuşturdukları listeye bakın
1-Kafa grenajı =1.386 ytl
2-Askı kafa =182 ytl
3-Spoyler ön kafa =13 ytl
4-Sol grenaj =653 ytl
5-Ön far =926 ytl
6-İşçilik =150 ytl
Toplam 3.300 civarı bi rakam ,genel olarak düşünürsen üç parça malzeme ,demekki şasede yada ön çatalda mekanik aksamda bişey olsa motoru bırakıp çıkmak gerekiyor,ee şimdi size sormak lazımm ,Honda hayat ondamı
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Reklamlar
-
ewt hayat onda fiyatlarla kalitenin alakası yok HONDA HAYAT ONDA fiyat palıysa madein china al :D bi kaza yap hurdaya yolla :D geçmiş olsun hocam
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
moruk bakçaz ona pazartesi, sen sıkma canını..
bindin hondaya indin bankada
-
Ön fara verdiğin parayla yeni bir motor alırsın.
-
gerçekten fiyatlar çok kelli felli...Honda'nın böyle olduğunu zaten üç aşşağı beş yukarı herkes biliyor gerçi...bu arada motor ne 600RR falanmı ?
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
motoru merak ettım hangı model ?
kardeş maalesef fiyatlar öle gecenelrde bı arkımın arkı 1000 rr la vırajı alamamış motoru gördum ben senınde dedıgın gıbı 3-4 parca bişi ama ınanmazsın 8 mılyar masraf cıkmıs cık cık iyi para vala. sanada 2 halde gecmıs olsun
-
Honda'nın hangi modeli ?.........
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Yok patron ben zaten kalitesine bişey demiyorumm,fakatt fiyatlar sanki biraz uçuk gibii geldi bana,yoksa kaliteli tabikii,eyvallah saolasınn,sonuçta kafa grenajı titanyum olsa bilem o paranın etmemesi lazım beaaa
2004 600rr arkadaşlarr
-
iso kaza haberinde geçmiş olsun demiştik de, orda hem kazadan hem karakol kısmından dolayı duble iletmiştik geçmiş olsun dileklerimizi,
şimdi treble geçmiş olsun ....
May The Force Be With You
-
geçmiş olsun
demekki çin malını her zaman boklamamak lazımmış..
capon capon diyonuz yedek parçadan kazık yiyonuz..
-
senin yamaha servis ve yedek parça fiyatlarından haberin yok sanırım...
eski motorum hondaydı hiç bir sıkıntı cekmedim desem yeridir
ama yamaha hem bekletiyor,hem pahalı,hem de izmirde adam gibi yetkili servis yok
adamlar boşu boşuna dememişler honda hayat onda...
çok çok geçmiş olsun
saygılar ...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
karmacoma adlı üyeden alıntı
iso kaza haberinde geçmiş olsun demiştik de, orda hem kazadan hem karakol kısmından dolayı duble iletmiştik geçmiş olsun dileklerimizi,
şimdi treble geçmiş olsun ....
vallaha treble treble geçmiş olacak galibaaçok saolasınn dostlar saolsun
-
geçmiş olsun allah beterinden korusun ama senin yaptıgın hatta düşündügün bence hiç dogru degil arkadaşım,motoru alırken herşeyi göze alıyorsun kazasını, alacagın elbiseye verecegin parayı,garaj sorunu düşünüyorsun da neden bunları düşünürken allah korusun diyelim genede yarın öbür gün kaza yapınca elimdeki motor 15 000 ytl lik ve kaza yapınca 3000 ytl veya 4000 ytl lik hasar olunca ben ne yapacagım diye düşünmüyorsun,
sanın beni yanlış anlama ama türk insanı herşey iş işten geçtikten sonra anlıyoruz,bişey olmaz deyip geçiyoruz,sonra başımıza o olay gelince tühh deyip üzülüyoruz,
evet 3300 ytl lik hasar çok ama 15000 ytl lik motora degil,
verecegin her sene için 800 ytl lik bir para seni bu dertten kurtaracaktı,hem bu kadar üzülmeyip, sonrada honda ya laf atmazdın,bak bunları honda kullanıyorum diye söylemiyorum,
tekrar geçmiş olsun.
sanırım motor honda 600 rr
-
hey maşaallah fiyatlara bak beeeeee
-
tekrar geçmiş olsun sana ama rr son karar...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
cbf 250
aynalar 90 ytl (tek)
km kablosu 45 ytl
zincir ve dişli 300 ytl civarı
elcikler 40 ytl(tek)
gösterge panel kutusu alt siyah 40 ytl
göstege üst panel gri 150 ytl
gösterge tüm aksam 1000ytl civarı
sinyaller tek 25 ytl
bu fiyatlar kesin olmamakla birlikte az çok söylediğim civarlarda,honda yedek parçaları gerçekten çok pahalı ama gerçekten parça stokları oldukça fazla bekleme gibi bi durum söz konusu değil,ayrıca izmirdeki servisten dolayı adını söyleme gerek duymuyorum birdahaki motorum izmirde bulunduğum sürece honda olamaz
-
iso o parayı bana ver ön tekeri sırtlayip koşayim ben.ne bu ya 3300 ytl
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen günlerde bi kaza yaptım ve şunu gördümki,honda ile kaza yaptığınızda ölmezseniz,kazadan sonra servisin çıkardığı rakamı duyunca garanti kalp krizi geçirirsiniz ,elime tutuşturdukları listeye bakın
1-Kafa grenajı =1.386 ytl
2-Askı kafa =182 ytl
3-Spoyler ön kafa =13 ytl
4-Sol grenaj =653 ytl
5-Ön far =926 ytl
6-İşçilik =150 ytl
Toplam 3.300 civarı bi rakam ,genel olarak düşünürsen üç parça malzeme ,demekki şasede yada ön çatalda mekanik aksamda bişey olsa motoru bırakıp çıkmak gerekiyor,ee şimdi size sormak lazımm ,Honda hayat ondamı
Size katılıyorum. Nedir bu yedek parçalardan çektiğimiz. Yamaha Cygnus için sele arkası taşıma demiri sordum 75 ytl dediler, stop lambası sordum 85 ytl dediler. Şimdi parçaların boyutlarına ve kalitesine bakılırsa; bu adamların (firmaların) aklını kaçırdıklarını söyleyebilirim.
-
valla paran varsa tabıkı hayt onda.senın benım gıbı zugurtler ıcın ne hayatı .....
-
isocuğum tekrar geçmiş olsun,grenajların tamir imkanı yokmu benim kaza yağtığım suzukiyede grenaj için 1350 ytl dediler ben 150 ytl ye sanayide kırık parçalarını verdim toplattım adam harbiden ustaymış 300 ytl de boyasına verdim yani 450 ytl ye komple grenaj yapıldı bu gün aysegüle sordum halletmiş abi dedi burcunun tükana gittim seninle konuşmak için oda izinliymiş, direk 3300 ytl bayılma öce araştır derim ciğerim servis adamı öttürür internetten iyice araştır derim
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di...QAdIdZ16402268
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di...QAdIdZ31015790
http://www.sahibinden.com/honda_600r...XQQdisplayitem
BAK 5 DAKKADA NELER BULDUM
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler