hondanın özellikle CBR serisinin parçaları felaket pahalı.Bende deneyimli olduğum için
bnm motorun sol sağ repsol grenajları bide alttaki 2 grenaj kırıldı.750ytl civarı
radyatörün yenisi(ufacık bişi) 550ytl
depo göçtü(sanayide yaptırdım) yenisi 822ytl
125lik cbr'ın parça fiyatlarını görseniz 600 ve 1000likten farkı yok
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
ya arkadaşlar bu kasko ne kadar pahalı bişeymiş ya bizim 2004 model doplo arabamız var ona bile 600 ytl kasko bedeli ödüyoruz motorlar için ayrı bi tarife uygulanıyo galiba
motosikletler için bambaşka ve bol bol risk faktörleri belirlemişlerdir elbette sigortacılar, sigortacı olacaksan şeytanın düşündüşü şeyleri bile düşünmen lazım.
tabii kasko açısından en büyük fark biri durduğu yerde devrilmiyo, biri devriliyo
May The Force Be With You
0536 423 8787 üzeyir adında bi arkadaş sana yardımcı olur.bursada DMD motor.her türlü granaj tamirini yapıyolar.niye reklamını yapıyon diyen zurnalar olabilir ben sadece sana yardım amaçlı söylüyorum adamı tanımam etmem benim granajlarımı da o yapıyo şu an çokta uygun fiyat verdi o yüzden söylüyorum.ayrıca bilenler bilir yani bursada öyle kofti işlerde yapılmaz bu dediğim adamlar kenan sofuoğlunun,arif razgatlınında motorlarını boyamış adamlar.
hadi hayırlısı olsun arkadaşım.burdan canlı yayın yapmamak için msnini sordum bi kaç arkadaşa ama bilmiyolarmış bende buraya yazayım dedim.yalnız o arkadaşlar granajın durumunu görmeden pek fiyat vermiyolar bilgine.yardımcı olabildiysek ne mutlu.kazasız sürüşler.
üstad geçmişolsun sende bişey yokya ona şükür allah göstermesin sende bişey olsaydı kasap doktorlar çok para için delikdeşik edeceklerdi seni yinede buna şükür
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
Arkadaşım çok çok geçmiş olsun..
pahalı fakat motorsikletin kusursuz olacaktır diye düşünüyorum.
her zaman made in japan
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
görünüşe bakılırsa içinde çok da önemli birşeyler olmayan kafanı kırdığında, gideceğin yer doktorlar olduğundan bu sözünü 2 kere düşünmeni tavsiye ederim. parayı çoğunlukla seni tedavi eden doktor değil hastanenin sahibi veya devlet alır.
acil servise muhtaç olmaman dileğiyle.
Dostum paran yoksa çin malı bir alet al gitsin...
Yolda Olmak Güzel...
Ben gittim gt250r'yi sattıktan sonra cbf150 aldım.Yedek parçası ucuz.Paşa paşa geziyom şimdi.Ohhhh gel keyfim gel.
Honda yine hayat sendeymiş be....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)