tekrar geçmiş olsun kanka, yazık ya sanki ferrari
tekrar geçmiş olsun kanka, yazık ya sanki ferrari
bır ekleme daha, tum markalar bu urunlerı tedarıkcı fırmalara yaptırıyorlar. olakı bu tedarıkcı fırmaların (( adı yan sanayı )) hondaya verdıgı montaj urunlerını farklı yerlerden ıthal edenlerden daha ucuza bulunma sansı olabılır. tabı bu model ve o mdelın pıyasa adedıyle ılınıtlıdır. malıyet duser ama bulmak ve bulmak ıcın ugrasmak gerek. yurtdısındada bu fırmaların satıs yaptıgı bılınıyor.
nasıl bulunur dersenız ?? bıraz ugrasmak gerek
[B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com
CBR 125 yedek parça fiyatlarını gördükten sonra 600rr parça fiyatlarına hiç şaşırmadım doğrusu ama bu fiyatlar gerçekten çok yüksek, tamam gülü seven dikenine katlanır ama üstünede oturtulmaz, umarım honda bu fiyatlar konusunda en kısa zamanda birşeyler yapar. race motorların genelinde durum böyleymiş bir honda bayisi soylemişti bana
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
İsmail'cim, boşver, başının gözünün sadakası olsun. Sen hala karşımda ve yazıyorsun ya, o yeter...
Çin min ne karıştırmışlar gene ortalığı çocuklar yaw.. Motosiklet bu, bizim hobimiz, en sevdiğimiz halt... Seve seve veririz, yeter ki olsun...
Üç boyoz bir kola
geçmiş olsun
sana bir şey olmasın.
seni iyi anlıyorum abicim,
mal canın yongasıdır galiba 8000 ytl üstü motorlar için en iyisi kasko..
bazen de benim bildiğim kadarıyla servisten servise de fark oluşuyo bazen,
misal 100 ytl'lik bir tamir veya bakım işi için 25-30 ytl'lik farklar var,
servisler arasında.......
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
Adı üstünde hobi motoru yani zevk için binilen motor. Zevk için o parayı verecen ama honda da diğer markalara göre fiyatlar biraz fazla.
Mesela: 600 RR sigorta bedeli 3500-4000 arası : 22.000 üzerinden
R6 ise 2.500 : 25.000 üzerinden
Fazer 1600 ytl 15.000 üzerinden
Yani fiyatları tipler belirliyor.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
kazık dıyorum baska bısey demıyorum
Gerçekten çok pahalıymış kasko.. Ama bi yan yatsan, birde bu şekilde küçük bi kaza geçirsen 4500 YTL bulacak heralde. Onun için her düştüğümüzde 5000 YTL vermektense, bi kere 3500 YTL verelim
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bende homda kullaniyorum ama sanirim yamahanin parcalar daha ucuz. ornek fazeri verebilirim
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
o bütün saydıklarını 3/1 fiyatına www.ebay.com dan temin edebilrsin arkadaşım. ve bir dünya çeşit var.. ingilizcen var ise tavsiye ederim arastırmanı yok ise bilen biirnden yardım al...
http://search.ebay.com/search/search...ing&category0=
üstteki link sana yardımcı olucaktır sanırım... bak orda komple 600 rr grenajları 600 usd. den bahsediyor..
gümrük verse bile. ödiceği en fazla % 25. ordan bilip bilmeden atıp tutmayın arkadaslar. yapmadıgımız iş değil. ayrıca gelicek ürünlerin faturasını gift yazdırıp düşük fatura kestirebilirse. kapınıza kadar teslim ediyolar. hiç sorunsuz..
abi kırık parçaları fiberglass ile tamirr ettirsen sonrada bi boya tamam..
yada naked olarak bin aynı şey..
hööhhhh .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)