scooter kulak takozu değiştirme (resimli)
-
Reklamlar
-
bu forumda yetenekli adamları hep alkışlarrım bravo
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
dostum motorunun resimlerinide bi eklesen merask ettm tipini
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
bencede bravo,basit bir işlem olduğunu basit bir biçimde anlatmışsın,zaman ayırıp burada paylaşmışsın
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
arkadasım şu linke tıklarsan fotolara ulasabilirsin..
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ma-yapiyo.html
teşekkürler daha yorum yokmu
50 ytl lik işlemi ben 29 ytl ye hallet tim üstelik 1 adet takoz ve çektirme sahibi oldum işçilik olrakta çikolatalı gofrete talim..
ulen koca sitede abuk sabuk şeylere yazarsınız bize gelince topic kaybolur..
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
ben bılıyorum masmavi solucan egzoslu bır hussar tum yapıskanları sokmus
-
Alinda kendin yap kendin tamir et daha degerli olur hem birseyler katmış olursun cok guzel cevrende de varsa karını artırıp iki cikolata iki goftere yapıpı hem hayır doğası alir hemde ağzınız tatlanır ellerine saglik cok guzel olmus.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
-
bnde kendim degsmiştim cektirmeyle 30sn degiştirebiliyosun ama biz tek tarafa oturtamadık cektirmeyi cekiç tornavidayla 45 dakkada soktuk
true love..
Drift Religion
-
valla helal olsun ne diyim o aleti aldıgın yere gotur bu deılmıs abı beım aradıgım de kusura bakma de gerı ver 25 ytl tekrar gerı donsun işte =)
-
-
-
sagolun arkidişler aslında çektirmeyi abi bu değilmiş al bunu paramı geri ver demek aklıma geldi ama aldığım çektirmenin fiyat listesi mart 2004 e aitti belki suan 100 ytl olmuştur olsun en azından bidaha lazım olursa kullanırım takım sandığında yerini aldı..
antalyadayım adım kerem yaşım 24 gofrete aldanıp çocuk sanmayın..
ayrıca hussar stock engine
sadece dış grenajı modifiyeli eski sahibi yaptırmış banada keyfini sürmek kalıyo
racing havası katılmış..
tüm mt ailesine teşekkürler daha yorumlarınızı bekliyorum..
-
reis beg ben anlamadım o taktığın şey ne işe yarar...
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
bu forumda yetenekli adamları hep alkışlarrım bravo
ulan kereste motörün yok herif naptı anlamadın hemen alkışlıyon ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bravo eline sağlık kardeş.bende bu forumda yeniyim motorun MondialRS151 2.el aldım memnunum
-
motorun saplaması ve kulaklarının arasındaki takozu değiştirdim
bütün motorlarda vardır resimlere dikkatli bakarsan mete abüü..
motorun kulaklarına gelen darbe ve titreşimleri azaltıyor..
-
temem abi...anlaşıldı................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06Blue bravo valla ya ben anlamiyom bu makınların kendı servıslerı ne boyle en basıt seyden bu kadar işcilik alıyorlar anlmadım ?
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
soyguncu olm onlar bizim milleti nerden kazıklıcaz diye düşünüyolar
2,5 ytl lik takoza 5 ytl diyo
2 adet takoz+ 40 ytl de işçilik istiyo= 50 ytl
-
Valla dogru dıyorsun bılhassa buyuk Il lerde sorun bu Buldugunu yolma benım servısten Allah razı olsun yaa ne istersem yapıyorlar geri çevirmiyorlar ilgileniyorlar hıcde işçilik faşan almıyorlar.Düzce Asya Motor a teşekkürler burdan.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler