scooter kulak takozu değiştirme (resimli)
-
Ellerine sağlık çok iyi yapmışsın. Zaten elin yatkın olmsa uğraşmazdın. İnsanın kendi motoru ve/veya motorlar hakkında az çok bilgiye sahip olması çok iyi. Bende kendim uğraşırım. Tamirhane açmak ise bunlarla sınırlı değil. Bir çok tecrübe ve bilgi istiyor, emin olabilirsin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
-
peki ne işe yarıyor onları değiştirmek ? kimse sormamış
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
peki ne işe yarıyor onları değiştirmek ? kimse sormamış
benim motor tek amortisör olduğu için zamanla takozlara binen yük yüzünden
takozkarın lastikleri aşınmıştı bu sebeple motor kulaklarına gelen titreşim ve darbeler kulakların çatlayıp kırılmasına neden olacaktı
sonra uğraş dur yeni blok alacam diye başıma gelmeden önlem aldım
ne yazıkki memlekette bazı şeylerin önlemi birilerinin canı yandıktan sonra alınıyor bende kendime pay çıkarttım..
-
Bende arn var bizimkiler baya bi kolayda çektirmeye falan gerek kalmadan değişiyor bende değiştirip 5ytl vermısdım....
Ama ondan once 15 gun bu ses nerden gelıyor dıye dusunmustum benımkı delı ses yapıyordu...Eline sağlık
-
tam olarak nereyi deyiştirdiğini anlamadım ama yinede eline sağlık.kendi işini kendin yapmak gibisi yok bu kulağı kaç km de deyiştirmemiz gerekiyor??
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
şimdi o 2 zamanlı salyangoz egzostu gördüm ya içim sızladı bende popcorn varken koca istanbulda bulamamıştım egzost aslında 2 zamanlı için dir ama güzel olmuş
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
maşallah......
inşallah birgün kurarsın tamirhaneni...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
satoyama adlı üyeden alıntı
şimdi o 2 zamanlı salyangoz egzostu gördüm ya içim sızladı bende popcorn varken koca istanbulda bulamamıştım
egzost aslında 2 zamanlı için dir ama güzel olmuş
aslında o egsoz mondial 150 zc egsozu yani 4 zamanlılar için tasarlanmış senin bahsettiğin
(yasuni, polini, mhr ve daha birkaçı) bunlar 2 zamanlılar için türkiyede varmıdır bilmiyorum..
-
21 Haziran 2015, 07:32
Resimde ki takozun tam olarak adı nedir ?
Motor takozu
Alt sehpa takozu
Koruma takozu
Ve elden temin edebileceğim yer varmı İstanbul Avrupa Yakasında ?
-
21 Haziran 2015, 09:45
http://www.motosikletparcalari.com.t...ek-takozu.html
HSK onun adı motor destek takozu, her yerde bulunan bişey değil bi bu sitede gördüm. Genelde motor bağlantı demiri ile beraber olarak gelir.
-
22 Haziran 2015, 11:54
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Abi çok saol.Adını öğrenmem iyi oldu.
Rialli de de buldum fakat elden alacağım yer lazım bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
guncel ...
-
26 Haziran 2015, 22:22
Konu güncel istanbul içi elden alacağım yer lazım bana.
Çıkma yada yedek parça satan yer bilen varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler