otomatik garaj kapısı kumandaları için
-
batris adlı üyeden alıntı
Selam
bunu İstanbul'da yapabilen birini biliyormusunuz ?
Özellikle buton işi benim derdimin çaresi olur
İstanbul için öneribileceğim kimse yok,ama forumun diğer konularından yardım alabilirsin.
en kötü bastığınız butonu kablo ile uzattırıp el altına taktırabilirsiniz.
namk adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.
güle güle kullan.
safakk adlı üyeden alıntı
peki ya uzun farlar uzun süre açık kaldığında bu yapılan devreye zarar veriyor mu?
marmarasiste adlı üyeden alıntı
peki bir şey soracağım, garaja giriş için süper fikir.çıkarkende bi sellektör yaptınız ve kapı kapanmadan yetiştiniz çıktınız.eee ertesi gün kapıyı nasıl açacaksınız kumanda motorda kaldı? :D yedek olması şart değil mi
bu konu fikir olsun diye yazılmıştır,değişik şekillerde uygulanabilir. ben 2 motosikletimde ve arabada değişik şekillerde kullandım hala kullanıyorum,şizin kumandanız,kapınız hangisine müsaitse o şekilde tasarlayın,2 ayrı kapınız varsa sol sinyale bir butonu diğer sinyale diğer butonu bağlayın vs..
kolaygele.
·sevgi eylem ister·
Reklamlar
-
08 Aralık 2011, 18:22
Çok güzel bir fikir, tebrikler.
-
08 Aralık 2011, 18:33
Bende de aynı sorun var. Daha da kötüsü bizim garaj girişi yokuş. Aşşağıya doğru kapının önüne geldiğim zaman frene basmak zorundayım. O sırada kumandayı kullanmak çok zor oluyor. Bir keresinde Yokuşun başında kapıyı açtım. Motorla tam geçecekken kapı inmeye başladı. Eğilip geçebildim. Şansım vardı 1 sn geç kalsam yerdeydim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)