Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

otomatik garaj kapısı kumandaları için

REKLAM ALANI

Motosikleti
    asya 19 a vardi:(
    sizde kisalara kapamayi uzunlara acmayi baglayin kisalar acikken kapansin uzunlar acikken acilsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı OKD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten yararlı bir buluş. Tebrik ederim. Ancak birkaç soru ve isteğim olacak. Cevaplarsınız sevinirim. Kullandığım motorda uzun far düğmesi ile selektör düğmesi ayrı. Sistemi uzun fara bağlayınca ve uzunlar açık olarak yol yapıyorsak, uzaktan kumanda cihazı sürekli akım altında kalmayacak mı? Sadece selektör düğmesine nasıl bağlayabiliriz. Butonun iletkenle kısa devre yapılmasını makro çekimle fotoğraflayabilir misiniz? Diğer fotoları da büyütülmüş halde tekrar ekleyebilirseniz daha anlaşılır olacak. Teşekkürler.
    ewt bende onu düşündüm. aslında kornayada bağlanabilir. nede olsa kornanın sürekli aktif durumda olma gibi bi ihtimali yok. hem görenlerde şaşkınlıklarını gizleyemez. kapı beni tanıyo bi korna patlatıom açılıo deris
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten takdire şayan bir çalışma.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ewt bende onu düşündüm. aslında kornayada bağlanabilir. nede olsa kornanın sürekli aktif durumda olma gibi bi ihtimali yok. hem görenlerde şaşkınlıklarını gizleyemez. kapı beni tanıyo bi korna patlatıom açılıo deris

Eee! Akıl akıldan üstündür derler. İyi fikir

kdzli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Bw's100'den X-max 250 & Suzuki TR50
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kornaya basacağınız yerde rahatsız olacak insanlar yoksa en güzelibenim aklıma da ilk o gelmişti ama uygulayamadım.gece geç saatte giriş yapmak zorunda kalabiliyorum..
    ·sevgi eylem ister·

chopper-delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti
    yaw ben elektronik oto anahtarcısıyım kumandalarla fazlaca haşırneşirim, valla güzel fikir hem kendime haydalı hem eşime dostuma yaparım valla bu sistemi tabi izin verilirse sonra mahkemelerde uraşmayalım way patenti ben aldım olmasında , kdzli paylaşım süper tebrikler seni msn me ekledim bu konuyu birazdaha payşabilirmiyiz acaba

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    Gerçekten güzelbir sistem tebrikederim
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı kdzli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kornaya basacağınız yerde rahatsız olacak insanlar yoksa en güzelibenim aklıma da ilk o gelmişti ama uygulayamadım.gece geç saatte giriş yapmak zorunda kalabiliyorum..
    sende kapıya doğru bağırırsın

Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı chopper-delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw ben elektronik oto anahtarcısıyım kumandalarla fazlaca haşırneşirim, valla güzel fikir hem kendime haydalı hem eşime dostuma yaparım valla bu sistemi tabi izin verilirse sonra mahkemelerde uraşmayalım way patenti ben aldım olmasında , kdzli paylaşım süper tebrikler seni msn me ekledim bu konuyu birazdaha payşabilirmiyiz acaba
    tabiki.. 25
    ·sevgi eylem ister·

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    arkadaşım birşey soracağım onu kornaya bağlasak daha iyi olmazmı çünkü bazen olur uzunları yakmamın gerekir haybiye garaj açılır bide gece uzunları yakık gidiyoz kumandanında frekansı uyacak pat adamın birinin garajı açılacak çok komik olur
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bide KGS okutma oalyına bi çözüm bulsan tam süper olacak bunu bende denemeyi düşünüyorum aklına sağlık valla
    KGs yi de eger kucuk boy aldıysanız son çıkanlardan kibrit kutusu buyuklugunde zaten. eldivenin ust kısmına içten kesip yerleştirebilir. sonrada tekrar diktirebilirsiniz. boylece elinizi uzatmanız yeterlı olacaktır;) eldivenın ıcınden okuyor kgs yı. kısın yola cıkarken ben hep eldıvenın ıcıne atıyorum ki ellerim üşümesin cıkarırken :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90

hım

Alıntı chopper-delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas yaw su islemı bana da bır yapsan nerde dukkanın varsa gelıyım cunku ben bu konularda cok becerıksızımdır

Motosikleti
    Mondial Hs150
    arkadaşlar bencede kornaya bağlayın uzunlar açıkken kumanda devamlı aktif kalır ve zarrarlı olur. bide regülatöre dikkat sakınnn 7812 takmayın o 12 volt regülatördür 12v verir yanı e kumandalar genelde 3v pille çalışır kumanda gümler. demedi demeyinnn. bence pili bağlamaktan daha mantıklısı sadece kumanda butonunu kornaya baplayın daha güzel olur regülaörle felan uğraş olmaz.

Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı jeolog25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bencede kornaya bağlayın uzunlar açıkken kumanda devamlı aktif kalır ve zarrarlı olur. bide regülatöre dikkat sakınnn 7812 takmayın o 12 volt regülatördür 12v verir yanı e kumandalar genelde 3v pille çalışır kumanda gümler. demedi demeyinnn. bence pili bağlamaktan daha mantıklısı sadece kumanda butonunu kornaya baplayın daha güzel olur regülaörle felan uğraş olmaz.
    ben muhasebeciyim anlamam regülatör felan

Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı jeolog25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kumandanızda 3v pil varsa 7803 kullanırsınız.
    ·sevgi eylem ister·

Motosikleti
    Alıntı morveotesi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas yaw su islemı bana da bır yapsan nerde dukkanın varsa gelıyım cunku ben bu konularda cok becerıksızımdır
    geçen sene değildi ama artık bi dükkanım var;ne zamn isterseniz gelebilirsiniz,beklerim Antalya ya
    ·sevgi eylem ister·

batris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200 LT
    Selam
    bunu İstanbul'da yapabilen birini biliyormusunuz ?
    Özellikle buton işi benim derdimin çaresi olur

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    Teşekkürler.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    peki ya uzun farlar uzun süre açık kaldığında bu yapılan devreye zarar veriyor mu?

Motosikleti
    Ara verdi devam edecek :)
    peki bir şey soracağım, garaja giriş için süper fikir.çıkarkende bi sellektör yaptınız ve kapı kapanmadan yetiştiniz çıktınız.eee ertesi gün kapıyı nasıl açacaksınız kumanda motorda kaldı? :D yedek olması şart değil mi

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)