babaçi hayatın gerçeklerini yansıtmışsın,isteyen uyar yani hayatta kalmak isteyenler, istemeyen kendi kuralını uygular bizde taziyelerden rahmet dileriz paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık
babaçi hayatın gerçeklerini yansıtmışsın,isteyen uyar yani hayatta kalmak isteyenler, istemeyen kendi kuralını uygular bizde taziyelerden rahmet dileriz paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
abi bunları herzaman gözümüzün önüne getirecek bir sistem olsa çok güzel olurdu, paylaşım için sağolasın.
babaçi teşekkürler faydalı bilgiler bunları uygulamayıda bir öğrenebilsek
emin abi sen eniyisi kaskın öncamına yapıştır hiç gözünün önünden gitmez
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
eline sağlık güzel olmuş...
bence cok dooru seyler bunlar yaaa...bzım herzaman daha dıkkatlı olmamız gerekıyor madem bıze dıkkat etmıolar....teşekkurler emegıne
ve tramvay yolundan gitmeyin....
mükemmel nasihatlar. naçizane bir eklenti de benden KESİNLİKLE içkiliyken kullanmayın .
Teşekkürler, daha önce de okumuştum, ama tekrar da fayda vardır. Unuttuklarım varmış.
- Tıkalı trafikte asla boşluklara sürme
Arabalar bir sebepten dolayı durmuş olabilirler ve sen artık çok geç olana kadar sorunun ne olduğunu göremeye bilirsin
bunu çok yapıyoruz sanırım .
- Çarpışma için giyinin, havuz veya sahilde bir yürüyüş için değil
Evet, restoran sadece beş dakika uzaklıkta ama hiç kimse kaldırım taşı yemek istemez. Modern koruma giysilerinin 100 derece sıcaklık anlamına geliyor olması T-shirt ve plaj şortu için bir bahane değildir.
terlikle motosiklet kullanan arkadaşlara duyurulur.
Paylaşım için çoook çookk teşekkürler. Kim bilir belkide 5 dakika sonra hayatımızı kurtaracak şeyler bunlar.
2 yılda kenimce cok şey gördüm bunlardan en önemlisi bazı mutasyona girmiş insanlar yüzünden özellikler
- Trafiğe doğru açılan araba kapılarına dikkat et
Ve bir salağın kapısını açtığı arabaya toslamakda aynı derecede acı vericidir.
bunuda yaşıoduk az kalsın bide tersten giriodum kapıya şunuda söylemek isterim bilmediğin yolda hız yapma .... bunu kendime bi tecrübe olarak aldım yanlız daha öğrenicek cok şey var bunuda ilk aldığım günlerde öğrendim yol seni aldatıyo olabilir 2 arabanın üstünden uçuyodum az kalsın
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
bundan 6 ay kadar önce gece 11 sıralarında arkadaşların yanından dönerken önümüze pat diye kapı açtı 45-50 yaşlarında amcamızın biri . fren yapmaya tenezzül dahi edemeden kapıya yapıştık. motosiklet bir tarafa biz bir tarafa .
adam bişeyiniz varmı falan demeden utanmadan ne dedi biliyormusun . yola sığmıyor musunuz dedi ? bu güne kadar 3 defa kaza yaptık ve üç kazada da kia sorento'larla çarpıştık . tesadüfe bak .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)