Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ER6 F'ye Sonradan ABS Taktırmak? Bu Konuda Yardım?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ER6-F
    Herkese Selamlar... 2 Ay kadar önce 2006 Model bir Er6 F aldık bu motorlarda ABS'li model de mevcut fakat bizimkisi ABS'siz, sonradan ABS taktırılabilirmi? Maliyeti ne olur? ABS'yi önerirmisiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    seninkini sat, ABS'li al; en kolay yol
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    UGUR83 bildiğim kadarıyla ABS sonradan ekletilebiliyodu ama fiyat olarak yanılmıyosam sana maliyeti 1-2.000 ytl falan olur...ABS'nin faydası konusuna gelince bu konu sitede daha önce çok konuşuldu tartışıldı...duruma göre faydasıda var zararıda...forumda biraz arama yaparsan ABS konusunda bilgilere ulaşabilirsin...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    ABS'yi sonradan taktırmanın astarı yüzünden pahalıya gelir ki bunu Türkiye'de yaptırabilmen neredeyse imkansız. Böyle komplike bir sistemi ancak fabrikasyon olarak uygulayabilirler çünkü çok farklı komponentleri olabilir. ABS'li bir modelle takas yoluna gitmeni öneririm
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla arkadasların dedıgı gıbı Astarı yuzunu gecer 2 si zaten boyle bı ısı Ancak cok cok cok cok ıyı yetkılı bı servıs yapar kı o bıle zor ancak fabrıka yapar.Bu arada o parcada Kawasakı den kac ayda gelır Allah bılır.
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABS'yi sonradan taktırmanın astarı yüzünden pahalıya gelir ki bunu Türkiye'de yaptırabilmen neredeyse imkansız. Böyle komplike bir sistemi ancak fabrikasyon olarak uygulayabilirler çünkü çok farklı komponentleri olabilir. ABS'li bir modelle takas yoluna gitmeni öneririm
    niye beyler? nerden b,liyosunuz elinizde böyle bir bilgi varsa paylaşın bizimle de.. bu motosikletin abs'lisi zaten satılıyor.. sonuçta abs'li bir er-6f'in abs sistemi komple bozulsa z-moto yenisini takamak zorunda... ellerinde bu bilgi ve yedek parça olduktan sonra niye abs'siz bir er-6f'e abs uygulayamasınlar...

yok benim zaten abs'siz bir motosikletim var mesela hyosung gt 250 ona abs taktırmak istiyorum derseniz o zaman haklı olabilirsiniz.. ama er-6f'in abs'lisi zaten mevcut, niye takılmasın ki..

prometheus, genelde er-6f'i veya er-6n'i herkes abs'siz satın aldığı için 2. elde abs'lisini bulmak pek kolay değil.. o yüzden abs'sizi satıp abs'li almak çok kolay olmayabilir..

kesin bir bilgim yok ama benim şahsi fikrimse iki motosikletin sıfır km satış fiyatları arasındaki farktan biraz daha fazlasına uygulanabileceği yönünde... z-moto'ya açıp sormak lazım..

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    ABS sistemi komple bozulmaz. Daha öncede dediğim gibi bir sürü komponentden oluşur ve bunlardan biri bozulur sadece. Monte etmek istesen fren kaliperleri, disk, beyin, fren hortumları tamamen değişmek zorunda kalır. Bazı bölgelerde kaliper çapları, vida yerleri ve çapları değişiyor. Bizim Vstromlara istesende sonradan ABS takamazsın mesela.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Motosikleti
    ER6-F
    Z MOTO'ya sordum onların cevabı:

Merhaba Uğur bey,

Tarafımıza göndermiş olduğunuz emaile istinaden, ER-6F modele ABS özelliği sonrada eklenebilir ancak maliyeti çok yüksek tutar. Yaklaşık 3.000.€ gibi bir rakam ödemek durumunda kalabilirsiniz. Kawasaki Yetkili Servis levhası olan her yerde servislik hizmeti alabilirsiniz. Normal ile ABS model arasında 1.000.@ gibi bir rakam oynamaktadır. İstediğiniz takdirde model değişikliğini bu şekilde yapmanızı öneririz.

Herhangi başka bir sonuz olduğu takdirde bizlere ulaşmanız önemle rica olunur. İyi çalışmalar.

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    wayy be adamlara bak maille musteriyle birebir ilgileniyorlar honda da servislerindede boyle bişi varmı acaba.helede ozen motora boyle bi mail atsan ne abs si git yeni bi motor al yada o cvp maili hiç gelmez

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    VAlla astarı yuzunu gecer demıstım yanılmamısım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler