arkdaşlar bi scooterim var ve alrm taktırmak istiyorum istanbulda nerde takarlar ve ayrıca bunların kalitelisi ucuzu nedir en iyisi markası nedir
arkdaşlar bi scooterim var ve alrm taktırmak istiyorum istanbulda nerde takarlar ve ayrıca bunların kalitelisi ucuzu nedir en iyisi markası nedir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ben araç takip sistemleri yapıyorum
gps ve gsm destekli bir sistem türkiyenin her yerinde mahalle sokak izleniyor kaç km hızla gidiyor hepsini görebilirsiniz.
tabiki bu kadar dolu bir sistem pekte ucuz deil ama kaliteli
350usd montaj dahil
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
cıyak cıyak barrmasından na haz alıyo bu mıllet
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Mustafa abi motorun hayırlı olsun ; Bende Activa varken Kağıthane de gittiğim bi yer vardı alarm işi falan yapıyorlar bildiğim kadarı ile ; Peker Motor , Hayrettin Usta : 0212 268 44 54 bi ara belki yardımcı olabilirler.
Saygılar...
Oto aksesuarcılarda mevcuttur, çin mallari 35 lira civarı, en becereksiz elektrikci bile 25dk da montajını yapabilir..
herhangi bir motosiklet servısıne gıtsen alarmı bulursun 35 alarm 15 takması 50 ytl buluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)