Bayağı geyik yapmışsınız. Koptum okurken. Murat abi sen R1 i bana ver ben sana en kralından vitessiz mobylette bionik 51 gönderiyim. Hem sallanarak 100km/s ye çıkartman garanti...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bi yanlışın var senin msn yi bn eklemedim ayrıca bn eskişehirdeyim çamlıcalıyım bni çamlıcada orumcek die bilirler yakın olan varsa sora bilir mekanım özgü nettir yanlışlara kapılıp beni yanlış tanımayın
denizci muzaffer adlı kişiyede geçekten çok teşekkür ederim bu konuda yardımcı olduğu için gerçekten bana çok yardımcı oldu
trafiktakileri ve kendimi düşünmeyen peugeot üstüne yatıpta soytarılık yapanlardan deilim
70kmh Güldürme beni yaa...
Napıcan hızı 70kmh mobiletin neyine yetmiyorr...
Bazı 100cc cuplar o kadar yapıyor...
Saygılar...
yolda giderken motorun ustunde yat ruzgar hızını kesmemıs olur
İlk olarak hoşgeldin...
Elindekiyle yetin. Bir mobylette göre gayet iyi hızı. Yeterli...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Sürekli yokuş aşağı kullanabilirsin veya "nos" taktırabilirsin şaka bi yana yapabilecegin en mantikli sey biraz kullanıp acemiligini attikdan sonra daha yüksek cc'de birsey almak olabilir. Kazasiz belasiz sürüsler ve yeni motorun hayirli olsun
orumcek2611 abilerinin tavsiyelerini uy 70 le yetin orjinallikten şaşma benim motor 180 basıyor ama ben 70-80 km geçmiyom nedenmi 17 yıldır motor kullanıyorum hep böyle kullanırım 70-80 o yüzden bu kadar uzun yıllar motora binebiliyorum bilmem sana bişeyler anlatabildimmi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
arka dışlıyı kuçult on dişliyi buyut 5,10 artar ama ozaman da kalkışların yavaş olur
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
ark bendede bionik var cobra yap vede 1919 karbüratör var gör hızı 130 aşa inmez ama benzin cok cekio :S
ama bilader motor kaldrmıyo bende var cobra yapıcak sın cobra piston sekman krank üst kapak alt kapak sana 150 1919 100 de diğer parcalar kendin toplayabilirmisin bilemem ama 1919 hava ayarı faln var 30 motorcu alır ama var ya yapıldıktan sonra motorun sesi cok gür cıkıo yane devir yükseltion mondial 125 100 lük falan vızz gelio yanlış anlamayın :D
yanlızfren sisteminin cok iyi olması lazım önün yumuşak arkanın :D biras sert ama 100 le giderken arkayı sert sıkarsan mootr kayar mazallah ölümlük olay bende var bionik cobra yaptım ama 10 km 5 ytl benzin yakıodu tavsiye etmem cobra yaptır 15x15 taktır çünkü oda hızlı bide ploini eksozun kapağını kaplı maşona cevir cünkü motorun hava alışı verişi rahatlıo cok raahat calışıo polini takarsan msn al orda daha net anlatayım sana memot_man@hotmail.com
Hos geldın aramıza
gülmekten yerlere yattim,cocuklar uyanacak diye korktum.ama aslinda gülünecek birsey degil.
daha önce söylendigi gibi senin mobiletin frenleri 70km/h hiza bile kücük.
ama en kolayi:arkaya orjinalinden biraz büyük lastik tak.büyük bir ihtimal 70i bile basmayacak.ben minibüste denedim:165i basan araba 7% büyük lastiklerle 155i gecmedi.neden?tork,motor devir,defransiyel devir dngesi degisti.
sen haziriyla elini alistir,sonra fabrika cikisi daha fazla sürat yapan bisy alirsin.
hesaplamak istiyorsan:
http://http://www.p-roadster.de/cms/....php?idcat=125
(cevabi yazmak yarim saatimi aldi,aradan beni sürekli gülmek tuttu)
berlinden selamlar
bide 125 cc silindir taktır..
ucarsın valla bizim arkadsın bioniktarih oldu fakat motorun özelliklerini şöyle kısaca yazayım..
125 lik silindir, 19x19 karbüratör, ön dişli büyüttü, arka dişliyi küçülttü, ön 16 lık jant, arka 19 luk jant, amortisörler alçaltıldı, motor birazcık hafifletildi, egsoza demir kaynatıldı..
sonuc 130 - 140km bide giderken egsoza kaynatılan demir çubuğa basıyoduk uçuyodu..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)