caner_2611.... Paşam bu linki okursan orada daha detaylı bilgi var motosikletinle ilgili...
http://www.motosiklet.net/forum/foru...uncements.html
Bu arada 2611 ne...Eskişehir mi...
caner_2611.... Paşam bu linki okursan orada daha detaylı bilgi var motosikletinle ilgili...
http://www.motosiklet.net/forum/foru...uncements.html
Bu arada 2611 ne...Eskişehir mi...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
trafiktakileri ve kendimi düşünmeyen peugeot üstüne yatıpta soytarılık yapanlardan deilim
Şööle kendini tanıtan bir başlık aç.... Resmini de koy...Tanıyalım seni.....
Çok sıcak bir site dir aslında... Görüceksin...
''Tanışma'' konusunda açabilirsin başlığını....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
+ mal varlığın
vergi ödermisin
tc kimliğin
sabıkan varmı
ikametgah belgesini tara koy buraya
nüfus sureti
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bn semih 17 yaşıdayım eskişehirdeyim ehliyetim yok ama alıcam fırlama gençlik üyesi deilim gonzales falan de denildigi üzere ole anlaşıldım sanırım sadece motorumun içime sinmesini istediim için bras yardım istedim hepsi bu eger bni o peugeot üzerinde soytarılık yapanlardan sanıosanız yanılıosunuz bu şekilde dalga geçmeyin lütfen rica ediyorum
trafiktakileri ve kendimi düşünmeyen peugeot üstüne yatıpta soytarılık yapanlardan deilim
Tamam....
1. tavsiye sana...Üzerindeki kayışın 3 santim kısasını tak..10 km kazanırsın....
Bi 10 km de gergerli abin verir şimdi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Site kurallarından bir demet...
2611 lütfen dikkatli okuyunuz...61. Motosiklet.net forumlarinin en belirgin özelligi, kullanicilarin mesajlasmalarinda yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanicinin görevidir. Bu nedenle, mesajlarinizda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamaniz ve kisileri asagilayici ya da tahrik edici tavirlardan uzak durmaniz tavsiye olunur. Küfür içeren, asiri laubuali, baska bir kullaniciya saldiri amaçli ya da gelen olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafindan silinecektir. Küfürlü yazisan kullanici, tarzini degistirmemekte israrliysa, forum disi birakilacaktir.
62. Motosiklet.net sitesine ait üyeliğinizdeki değiştirilme dondurulma veya silinme, forumlarda herhangi bir baslikta yönetim tarafindan degistirilme silinme, ya da bir tavirdan dolayi sikayetiniz varsa tepkinizi o baslikta verip konuyu dagitmak yerine forum ve site yöneticilerine email(info@motosiklet.net) veya özel mesaj yolu ile bildiriniz. Forum içerisindeki yöneticilerle girdiginiz tartismalar/sikayetler silinecektir. Forum iletisim adresinden yöneticilere ulasabilirsiniz. info@motosiklet.net
bende eskişehirliyim.her konuda yardımcı olmaya çalışırım.seninle dalga geçmedik sadece o zibidi motorculardan olup olmadığını öğrenmeye çalıştık.eğer onlardan olsan yüzüne bakmazdım onlar tam bi gerizekalı ne kendilerini düşünüyolar ne trafikteki diğer insanları.
mobıletı bılmem ama aramıza hosgeldın ıyı vakıt gecırmen dılegıyle
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
19x19 diye tabir edilen karbüratorler var piyasada bide bunlardan dene..
bu site hakkatten cok güzel sanırım iyi anlaşıcaz baştan soguk gibi geldi ortam ama baya sıcakmış tesekkur ederm
mobyletimi hızlandırmak bni peugeotcu soytarılar sıfatına sokucaksa brak kalsn 70 le giderim ama o sıfata sokmam kendimi
Örmücek Adam Kardeş,
Sefa getirdin
Şimdiii, bu bionik model Mobylette'lerde bilmen gereken en önemli şeyleri sıralayayım:
1) şimdi: ilk olarak, arka dişlinin Semantik olanından soracaksın, dikkat! sanayide adamı kandırmaya çalışır, SemantikX olanını eline tututştururlar, bir de ''Abi bu onun bir üst modeli'' derler, kesinlikle aldanma. Üst model ile alakası yok çünki dediğimin
2) Yine sanayiden, Wireless Buji Junction bulmalısın, motorlar için üretileni olmadığından, Toyota Bluesky Wagoon tercih edebilirsin, zira benzeri Opel WindMind kısa kalıyor
3) Bu dediklerimi edindikten sonra, tamirciye gitmeden önce, şimdi bulamadığım resimlerle anlatacağım şekilde, motor yağını boşalt. (Standart yağ, modifikasyondan sonra seğirtim dediğimiz şeyi yapıyor, bir işe yaramıyor anlayacağın.) yağı boşalttıktan sonra, yağ haznesinden Pril diye isimlendirilen sentetik bulaşık deterjanını doldur. Sakın Motoru Çalıştırma!!! Sadece pedal yardımı ile motorun dönmesini sağlayıp, segman aralarının temizlenmesini sağla Tekrar söylüyorum, sakın motoru çalıştırma, zira Yağsız olduğu için zarar görebilir
4) (Dörttü demi yaav) Orjinal Buji kablosunu Karbüratöre giden kısmından, ama tam dibinden değil, bir parmak üstünden kes. Aldığın Wireless Buji Junction kablosunu, uçları dedantöre gelecek biçimde paralel olarak bağla. ( Burada en önemli nokta, kaliteli bir elektrik bantı ile izole etmendir..)
5) Yine sanayiden her türlü rulmancıda bulunabilen Symantex dişlisini takmak için (Asla semantek x değil dikkat), motosikleti yokuş bir yere çek. (olmadı bir arkadaşın ön tarafı kaldırarak da yardımcı olabilir ama, sen acemi olduğundan uzun sürebilir ve arkadaşın gerçekten yorulabilir...) zinciri Drive Gear' dan ayır, muharrik dişliyi tek hamlede çıkart. (Deterjanı boşaltmadın ikaz edeyim!! O en son boşaltılıp sentetik 20/210 yağ koyulacak) Aldığın simanteği tak, ama kontra somunu takma
6) İşlemleri tamamladığında, iş sadece yeni yağı koymakta. Ancak buradada önemli nokta, el kitabında bahsettiğinden 1cm yukarı seviyede doldurman, çünki ilk 100 km de yağ kimyasal değişimini gerçekleştirip volümetrik olarak azalacaktır.
7) Hepsinin tamamladıysan, son kontrollerini yap, Kaskını Tak, Korumalarını Üşenmeden Kuşan, motoru 5 dakika rolentide çalıştır, kalkmadan önce sinyal ve lambaları test et, ardındannnn
Ver gazı gitsin
Aaramıza hoşgeldin, birazcık yardımcı olabilirsem ne mutlu
Poturdak
ya bu gonzalesin ta kendisi benim msn i eklemiş üye olcam nasıl oluyoduk diye sormuş ayrıca eskişehirden değil antalyadan 17 de değil 15 gonzales affet beni
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
70 in üzerine çıkmıyorsa eğer, motorun üzerinde ileri geri sallanarak hız kazandır... Bu Gonzales mi şimdi ?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)