hayırlı olsun valla guzel olmus tuttum bunu=))
hayırlı olsun valla guzel olmus tuttum bunu=))
Hayırlı olsun güle güle bin.Gerçekten daha iyi olmuş.
Hayırlı olsun güle güle kullan.........
MT ANTALYA
cok guzel olmustur tesekkur edılır
hayırlı olsun güle güle kullanda başka desenler farklı renkler varmıdır?bende düşünüyorumda değiştirmeyi.
Drift Religion
çok güzel olmuş güle güle kullan
ben bişi demıyorum sen demssın gültekin
gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan
hayırlı olsun arkadaşım ama sarı renkli banknot yok yenimi çıktı yoksa sen yeni mi bastın 12.50 ytl yeni çıkanlar böyleymiş
Temel yanlışlıkla 120 dolar basmış hiç kimseye yutturamamış doğuya gitmiş tükanın birine girmiş 120 dolar bozabilirmisin demiş adamda abi iki tane 60 lık yaparım demiş
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
guzel olmuş..ellerine saglık askerlik arkadaşının. soluk kırmızıdan da kurtulmuşsun, iyi olmuş. yalniz madem ciciliyon motoru, bi de yıkayaydın..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
güsel olmus hayırlı uğurlu gelsin inş.
gültekinim paylaşımın için teşekkürler güzel olmuş güle güle kullan
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Güzel olmuş,eskisi hakikaten kötü duruyormuş
Maliyetsiz şeyler bunlar,tanıdığın olmasa bile 10-20 ytl ye hallolacak şeyler.O şekilde binmekten iyidir,göz zevki olan insan zaten senin yaptığını yapar..
Hayırlı olsun,güle güle kullan Gurzan
Merhabalar öncelikle söylemem gerekiyorki temiz olmuş ancak selenin dış hatları formunu kaybetmiş kullanılan malzemeden kaynaklanan bir sorun olarak köseler daha yumuşak hatlı olmuş, sanırım sebebide viynl i sünger malzemeye iyice sıfırlamak için gereğinden fazla gerilmesinden kaynaklanmış... orjinalliği gitmiş..... ama temiz... kazasız belasız sürüşler.....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
hayrlı olsun güle güle eskit
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Çok güzel olmuş.Orjinalinden daha güzel hemde
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
ama şu mutar ustanın adresinide buraya yazsaydın olmazmıydı?
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)