duzgunce cvp verirsenz sevinirim anlatabilirmisiniz nasıl vites dusuruluyor
duzgunce cvp verirsenz sevinirim anlatabilirmisiniz nasıl vites dusuruluyor
Sol ayağının altında bulunan vites kolunu aşağı itince düşüyor, yukarı çekince büyüyor. Tabi bu sırada (sol elde yer alan) debriyajı sıkman viteslerin sağlam kalmasına yarıyor.
Şöyle anlatayım:
Sol elin önündeki kol debriyaj, sağ elciği (boruyu ) çevirince gaz, sağ elin önündeki kolu çekince ön fren, sağ ayaktaki pedal arka fren, sol ayaktaki vites.
Vitesler aşağıan yukarı 1-Boş-2-3-4-5-6 şeklinde. Yani motor boştayken vitese basınca 1, yukarı çekince boş, sonra yuykarı çekince 2-3-4-5-6 gidiyor.
bizimle dalga geçiyor arkadas sanırım
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
motosiklet eğitim merkezlerinden birinden eğitim almanı şiddetle tavsiye ediyorum,
ben aldım ve çok memnun kaldım.
Don't drink and drive, smoke and fly
beyler makaraya geliyoruz zannediyorum ben bukadarda olmaz pess pess(sağ mandal neişe yarıyor) yok bilmemek değil öğrenmemek ayıp anladıkta bukadarda bilmemek çok ama çok ayıp be babacımm
Sen daha yeni motor kullanamaya başlıyacakmışsın.Birde 600cc'den falan bahsediyorsun.Bence sen 600cc'den önce biraz mobiletle falan gez.Yok ben illaki 600cc kullanacam diyorsanda sana tavsiyem koltugun altına birde kefen koy.Çünkü 600cc bu sakat filan bırakmaz direk rahmetli Özalın yanına gidersin bensen söylemesi...
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
yazılanlar şaka mı hayır şakaysa gülücem gercekse aglıyacam
konuyu açan arkadaş kenan sofuoğlunu ta kedisidir. Adam konu açıldığı zamanlarda daha yeni öreniosu motor işini. Aradan zaman geçti öğrendi şampiyon felan oldu topik nası olduysa dile gelmiş hey gidi günner
hortlak bir topik
Ya arkadaşlar adam bizlerle dalga geçiyo ya uyanın ya...
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
İşin teoriğini bende kapıyorum sıra pratikte Motor freni dediğiniz olay nedir bu arada ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)