Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cyclone Alarm Kullanan Varmı? (Kullanımda Sorun)

REKLAM ALANI
    kayazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Kanuni Rokko 150 - 2012 MR Vulture
    Arkadaşlar bir ay kadardır cyclone motosiklet alarmı kullanıyorum.Hepsiburadadan aldım.Özelliklerinde 6 ton siren ayarlanabilir darbe ve ses seviyesi vs yazıyordu.Hatta kutusu üzerinde ingilizce yeni özellik olarak konuşan alarm olduğu yazıyordu. Alarmı taktırdım.Ses yüksek değil.6 farklı ton var deniyordu ama ben o kadar uğraşmama rağmen standart harici hiçbir ton bulamadım.Kutuda kullanma kılavuzu yoktu.Uzaktan çalıştırma özelliğine gelince sadece uzaktan kontak açılıp kapanıyor,motor çalışmıyor.Neyse böyle daha iyi ama kullanan arkadaşlar nasıl ton değişir ve nasıl ses ayarlanır biliyorlarmı,yardımcı olabilecek varmı? 2 anahtar kumanda verildi ikisindede sadece kilit açık kilit kapalı ve seskesme+kontak açma kapama tuşu var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    asya 150t1
    aynı marka bendede var sadece 1 sıren var bılıyorum .sıtede abal adlı (ahmet)abiden almiştım ona msj at istersen o sana yardımcı olur

Motosikleti
    Satan her yerde 6 farklı ton yazıyor.Kutusunda konuştuğu iddia ediliyor ama :D çözemedik olayı.Tuşlara basık tutuyorum ikisine üçüne birden basıyorum yok.Kandırıldıkmı yani.Standart olan ton pek hoş değilki cik cik.

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla o markadan sorun ben cok duydum bı garıp. belırttıgın sıte bı arkadasa daha sanırım 2 el gondermıstı aynı urunden.Cok garıp.
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    adamım böle şeyleri niye internetten alıyonuzki

Motosikleti
    Branda ve Alarm 7.5 ytl x 12 ay aldım uygun olduğu için alarm 44 ytlye geldi.Sadece ses değiştirme ve yükseltmje nerden yapılıyor onu bulamadık sorun orda.

lokmanhekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CİTY (2009)
    Alıntı kayazaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir ay kadardır cyclone motosiklet alarmı kullanıyorum.Hepsiburadadan aldım.Özelliklerinde 6 ton siren ayarlanabilir darbe ve ses seviyesi vs yazıyordu.Hatta kutusu üzerinde ingilizce yeni özellik olarak konuşan alarm olduğu yazıyordu. Alarmı taktırdım.Ses yüksek değil.6 farklı ton var deniyordu ama ben o kadar uğraşmama rağmen standart harici hiçbir ton bulamadım.Kutuda kullanma kılavuzu yoktu.Uzaktan çalıştırma özelliğine gelince sadece uzaktan kontak açılıp kapanıyor,motor çalışmıyor.Neyse böyle daha iyi ama kullanan arkadaşlar nasıl ton değişir ve nasıl ses ayarlanır biliyorlarmı,yardımcı olabilecek varmı? 2 anahtar kumanda verildi ikisindede sadece kilit açık kilit kapalı ve seskesme+kontak açma kapama tuşu var.

kardeş tam olarak yardımcı olabilirim ama önce alarmın ve kumandasını resmini görmem lazım resmi koyarsan sana yadımcı olurum hallederiz ok..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    kumandadan değil grenajın altına koyduğunuz alarm beyin kutusundan yapılabilir
    tabi onun üstünde düğme varsa yinede denemede fayda var internetten almana gerek yoktu aksesuarcılarda 3 kuruşa satıyolar almayanıda sopayla kovalıyolar he he şaka yaptım ben beyin kutusunda yapılıyo diye biliyorum yanlış bilgi vermeyim kolay gelsin..

Motosikleti
    Alıntı lokmanhekim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş tam olarak yardımcı olabilirim ama önce alarmın ve kumandasını resmini görmem lazım resmi koyarsan sana yadımcı olurum hallederiz ok..
    Verdiğim Linkte ayrıntılı bilgi ve resim var zaten.Galiba beyinden hallediliyor.Kumandada denemediğim kalmadı,beyinden ise nasıl yapabiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    kurcalamaz san olmaz dimi..

lokmanhekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CİTY (2009)
    kardeş önce sanayilerde oto alarmı için satılan mini 6ton çalan siren alıyorsun ve beyinden sirene giden kablolar soketlidir o soketten sireni çıkarıyorsun ve kabloların uclarını da soketten çıkarıyorsun ve elektronik parçacılardan 4 bacaklı köprü diyot ve 12 volt role alıyorsun diyotun değeri önemli değil ve bu diyotta (~ ) simgeden 2 giriş var bu girişlere beyinden gelen siren kablolarını bağlıyorsun ve diyotta +/- çıkışları var bu çıkışları 12 v rolenin +/- girişlerine bağlıyorsun bundan sonra aküden gelen + dan bir hat çekiyosun bunu rolenein geçiş ucunun girişine bağlıyorsun ve çıkışıda mini sirenin (+) sına bağlıyorsun ve motorun tesisatından şaseyi tespit edip bir hat çekiyorsun onuda mini sirenin (-) ucuna bağlıyrsun tamamdır bu yazdıklarımı iyice okuyp harfiyyen uygularsa sorun çıkmaz kolay gelsin...

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    benim aldığım zaman öyle bi özellik yazmıyordu. yükselme alçaltma olayınıda ilk defa duydum. cyclon marka alarmımda bu özellikler yoktu. belki satmak için sallamış olabilirler. ama olsada o tür ayarlarla oynayınca çabuk bozuluyorlar elinde kalıyor alarm. yakın çevreden duydum. alarm çalıyorsa tamamdır gerisi hikaye. gerçekten eften püften özellikler gerekmiyor.
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Alarm satılan her sitede 6 ton sesli diye satılıyor.Ayrıca kutusunda yeni özellik olarak belirtilen Konuşan alarm yazılı (ingilizce) Ben alarmı bağlamada değil ton değiştirme ses ve darbe hassasiyeti ayarlamadan bahsediyorum.Alarm sorunsuz,çalıştırmayı direk yapmıyor uzaktan kontak açıyor bu yönüde iyi ama dediğim gibi darbe ve ses tonu ayarlayamadım.Kumanda üzerinde yapılması gereken nedir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler