ön far ampulü komple değşim (yardım)
-
evet ben de taktırmıştım o amopüllerden hem gündüzleri de yakıyordum farkedilmek için. ya kısası yanıyodu ya uzunu. bikaçkere eğiştirdim servisteki abi dediki "bu ampüllerden sen randıman alamıcan" dedi biz yine eski armutlara devam dedi. taktık eskilerini.
Reklamlar
-
ya H4 olayına giricekken aklıma garanti işi geldi soket değişimini servis pek sıcak karşılamaz heralde. bende parklara mtec normal far olarakta aynı sokette buz beyazı far alıdm. baya güzel oldu. resimleri atarım sonra..
-
h4 ve h7 arasındaki farkı bilen bir arkadaş yorum yapabilirmi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Sslamlar babaçi kardeş,yardımcı olmaya çalışayım h4 denen lambalar tek mercekli olan farlarda aynı ampülden hem uzun hem kısa olarak faydalanmak için çift filamentli üç uçlu olarak üreyilen ampüldür.H1 veH7 ise çift mercekli(uzunu ayrı kısası ayrı)düzeneklerde tek filamentli iki uçlu olan ampül çeşididir.Şimdi h4 olması gereken yere diğerleri olmaz hem yuvası olarak hemde işlevsewllik olarak,çünkü ya uzun yanar yada kısa
Umarım yardımcı olmuşumdur
-
bini69 adlı üyeden alıntı
Sslamlar babaçi kardeş,yardımcı olmaya çalışayım h4 denen lambalar tek mercekli olan farlarda aynı ampülden hem uzun hem kısa olarak faydalanmak için çift filamentli üç uçlu olarak üreyilen ampüldür.H1 veH7 ise çift mercekli(uzunu ayrı kısası ayrı)düzeneklerde tek filamentli iki uçlu olan ampül çeşididir.Şimdi h4 olması gereken yere diğerleri olmaz hem yuvası olarak hemde işlevsewllik olarak,çünkü ya uzun yanar yada kısa
Umarım yardımcı olmuşumdur
allah razı olsun yapamadım zaten, biraz uğraştım dediğin gibi uzun kısa olayı yok
ilgine teşekkürler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
@ALPERİZ kardeşim sen komple farını sökeceksin zaten klasik far olduğu için daha kolaydır zn lerde gidip onu bi h4 duy bulacaksın onu güzelce senin far yuvana uydurcaksın sonra h4 beyaz ampul alıcaksın takıp kısa ve uzun kablolarını balayacaksın olay bitecek ama baştan söyleyim aküden bişey umma 6a de sorun olur adamların bi bildiği varki ona o ampulü koymuşlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Selamlar Babaçi kardeş ne demek sendende razı olsun.
Şimdi tecrübemi anlatayım,daha evvel bende ramzey 200cc kros vardı içinde çin motorlarına takılan ampül vardı ben onu söktüm yerine H4 takmaya çalıştım ama direk olmuyor biraz merceğin ampül yuvası ile oynamak gerekiyor.Taktım yaktım ama o ampülle düzgün bir ışık dağılımı olmadı bende eski haline getirdim.Ama bu işlem benim motorumda olmadı belki diğer motorların merceğinde iyi bir ışık dağılımı olabilir.Ama inanki o ampülü o merceğe uyarlamak için bilgisayer ortamında çalışıyotlar.
Gelgelelim motorumuz bu 55watt ı kaldırırmı sorunsalına.arkadaşlar kaldırır sanki kaçımız ön farı devamlı açık olarak gidiyoruzki?
Şimdi bazı arkadaşlar itiraz edebilir o zaman onlarında içini rahatlatalım,arka fren lambamız 21watt tır.Fren lambamızı ledli yaparsak elde ettiğimiz artı 21watt ı ön farda kullanabiliriz.Neyse benden bu kadar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)