Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motorun gücü

REKLAM ALANI

motorum bisan lifan 100 ilk aldiğimda aşiri zorlamadan on kaldırma anı kalkıs patı cekme vs. den dolayı dıslı kırdım 125 bısan dıslısı taktılar bı sure sonra grank kırdım onuda degıstıler motorun ıcı su an 125 lık motor kapasıtesınde sormak ıstedıgım

motora ne kadar fazla yuklenebılırım. on kaldırmaya dwm edeyımmı. ve mrk ettıgım bısı daha bu motorla daha etkılı kafa nasıl kaldırırım fazla zarar vermeden debrej olayı yoktur

ben sole kaldırıyorum.

vıtes pedalına yarım basınca motor bosa gecıo 1. vıtese alıp 5 10 km ye cıkıyorum
    sonra bosa alıp devırı yukseltıyorum motor o sırada bıraz yavaslıo gazı kokleyıp vıtes pedalından ayagımı cekıyorum anıden kafa kaldırıo 1 m kadar gıdıp kafa ınıo tavsıyelerınızı alalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı delican54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorum bisan lifan 100 ilk aldiğimda aşiri zorlamadan on kaldırma anı kalkıs patı cekme vs. den dolayı dıslı kırdım 125 bısan dıslısı taktılar bı sure sonra grank kırdım onuda degıstıler motorun ıcı su an 125 lık motor kapasıtesınde sormak ıstedıgım

motora ne kadar fazla yuklenebılırım. on kaldırmaya dwm edeyımmı. ve mrk ettıgım bısı daha bu motorla daha etkılı kafa nasıl kaldırırım fazla zarar vermeden debrej olayı yoktur

ben sole kaldırıyorum.

vıtes pedalına yarım basınca motor bosa gecıo 1. vıtese alıp 5 10 km ye cıkıyorum
    sonra bosa alıp devırı yukseltıyorum motor o sırada bıraz yavaslıo gazı kokleyıp vıtes pedalından ayagımı cekıyorum anıden kafa kaldırıo 1 m kadar gıdıp kafa ınıo tavsıyelerınızı alalım
    Başına gelen bunca şeyden sonra hala bunlarımı soruyorsun
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Sen şakamısın yaaaaa Allahım bu gunlerınde gorduk
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bence biraz daha çalışmaya devam et söke taka 600 cc olur o zaman zaten çok zorlanmaz fakat sanıyorum senin motorda başka bir sorun daha var tekere kalktımı en az 1 km gitmeli gazla idare etmelisin 160 a kadar çıktınmı aniden gazı yüklen zaten kendisi kafayı kaldıracaktır
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugun yeni bi taktik ogrendim smd hızlıca bi merdivenden assa dogru gazlıosun havada asılı kalınca ara tarafa hızlıca yuklenince motorun onu havada kalıo on kaldırmıs oluyosun her motorda denenebilir debriyajmıs visetmiş bos işler bunlar
    true love..

Drift Religion

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Tek teker olayı motor gücüyle değil denge ile ilgilidir.
    BMX bisikletle bile yapılıyo çünkü

oncelikle hos geldin diorum...

baskada bise demiorum zaten...bayai bi kirip dokmusun makinayi bide normal gitmeyi dene bence...
    [COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    sen bize tanrının lütfumusun, yoksa hastamısın sen kardeşim deget işin gücün yokmu senin ya alla alla ya
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

okyanus43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR1000
    Sana kolay gelsin
    Başka söze gerek yok!!!
    Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
    Okyanus43

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    hocam süpersin baba parası yediğin belli

yani ne alaka baba parasiyla

Motosikleti
    rmz 200 gy
    katılıyorum cebınden para çıksın bak bakalım yapıyormusun o hareketleri tavsiyemi soleyemmi arkana 250 kıloluk bi agırlık bagla otomatikman kalkar
    !! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    herkez ne kadarda sinirli

arkadaşım bence daha dikkatli ol.hem motoruna yazık böyle gidersen hurda olur çıkar.hemde sana yazık olur.su youtube a gir.ordan stunt crash falan yaz bişeyler o videoları izle ondan sonra birdaha düşün derim.kolay gelsin.
    Drift Religion

Motosikleti
    Artık Yok
    okadar masraf ettine göre bence makinanı sat biraz daha kuvvetli vitesli bişey al cbf 150 bile işini görür tork olayı yüksek olduğundan bide vitesli olduğundan daha rahat kaldırırsın dahada kolay olsun diyosan dişli değiştir dişili büyütünce tahada kolay kalkar ama son hızı düşer ve denge olayı önemli yoksa motoru yan yatırırsın veya inerken direksiyon yamuk inersen düşersin.....önce emniyet bu tür şeyleri boş alanda çalışmak ve fazla abartmadan çalışmak lazım sanırım sen bir miktar tecrübelisinde

Motosikleti
    racer200 şimdi ameliyatta
    Alıntı delican54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben sole kaldırıyorum.

sen kaldırmaya devam et dostum motorunu yenilersin bari

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    şimdi şoyle düşünelim .. bak işin çok kolaylaşacak ... önce bi tane hayabusa arka dişlisi alıp takıyosun motoruna . olmaz uymaz deme yaptır

sonra bitane hayabusa sase alıyosun onuda taktır olmaz falan deme olur yapıyolar sanayide.. sonra bitane hayabusa motoru alıyosun bulamam falan deme bulursun .. sanaide vardır.tabi eski motoru çıkartıp bunu takman lazım .. ee ne kaldı.. hee sonra birer tanede one ve arka lastik ve jant alıyosun .. tercihen gene hayabusa olsun .. yapamam deme yaparsın .. kolay boyle şeyler artık günümüz tekolojisiyle .. ee ne kaldı .. ha sonra fren çok önemli birede fren diski kaliperleri ve fren hortumu falan işte anladın sen onu bulabilirsen onlarda hayabusa için olsun ne kaldı yaw işte grenajdı ön takımdı. fardı aynaydı falan bukadar ugraşmışken onlarıda bulursun . bukadar yaptık vaz geçmek yok

sonuç teker yaparken parçaları kırılmaz saglam bi motorun oldu bak (((((:

dikkat et kendine çok hızlıdır .. ona göre .. kazasız belasız günlerde kullan
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

kimse neden bu adama bi hosgeldin dememis bea

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    dostum sen fazla yaşamazsın ben sana söyleyeyimmotora ne kadar fazla yüklenebilirim demişsin orada koptum yaasana tavsiyem biraz daha düzgün kullan istersen gazetelere manşet olma yazık
    bu arada hoşgeldin

Motosikleti
    CBR 600 F
    boyle gıderse yakında fatıha okurus bu aradasa
    carpe diem

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Motorun kapasitesi belli gerisi sana kalmış. Bence motorunu değiştir vitesli debriyajlı birşeyler al sonra kaldır indir kır parçala Hem daha rahat olur senin için...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler