Kanuni Tiger için İridyum buji kodu
-
iridyum buji ve kanuni hakkında bir çok yazı aradım ama bir türlü net cevabı bulamadım forumumuzda... arkadaşlar bu başlık altında bir çözüm bulalım..
iridyum buji taktırmak istesek tiger kardeşimize NGK'nın hangi modelini taktırmalıyız? bildiğim kadarıyla 8EA ya da 8REA modeli normal buji..
kodu verecek olan arkadaş, fiyatı hakkında bilgi sunarsa ve satın alabileceğimiz yeri de yazarsa çok sevinirim..
Reklamlar
-
Motorcumla iridyum buji konusunda konuştum ve bana küçük cc motorlarda normal bujiden pekde fark yaratmayacağını söyledi.Yinede ben onun yalancısıyım konuya açıklama getirecek birisi olursa daha iyi olur bende öğrenmiş olurum...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
Iridyum buji ile ilgili actigim topic sanirim yeterli bilgiyi verir
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...dyum-buji.html
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Sanıyorum kullandığın buji D8EA bunun
DR8EA = resiztanslı versiyonu
DR8EIX = iridyum versiyonu
Normal bujileri 5 ytl den bulabilirsin yalnız taklitleri var
İridyum bujiyi ben 25 ytl ye almıştım tanesini en fazla 30 liradır başka yerlerde. Ben Bursa'dan NGK bayisinden arkadaşıma aldırmıştım. Kullanan arkadaşlar memnun olduklarını söylüyor, bend ahil
ama buji numaran bu değilse sen buji numaranı buraya girerek iridyum versiyonunu öğrenebilirsin.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
ARBETUS adlı üyeden alıntı
Sanıyorum kullandığın buji D8EA bunun
DR8EA = resiztanslı versiyonu
DR8EIX = iridyum versiyonu
Normal bujileri 5 ytl den bulabilirsin yalnız taklitleri var
İridyum bujiyi ben 25 ytl ye almıştım tanesini en fazla 30 liradır başka yerlerde. Ben Bursa'dan NGK bayisinden arkadaşıma aldırmıştım. Kullanan arkadaşlar memnun olduklarını söylüyor, bend ahil
ama buji numaran bu değilse sen buji numaranı
buraya girerek iridyum versiyonunu öğrenebilirsin.
Sağlıcakla.
daha önceki açılan forum iletilerinde de bu tarz bilgiler vardı arkadaşlar. ngk'nın sitesinden de aynı bilgiye ulaşılıyor. yani D8EA kanuni tiger için uygun buji fakat benim öğrenmek istediğim; iridium buji takılabiliyormu. yani bir arkadaş mesela yukarda D8EA nın iridyum modeli şu demiş.. o kanuni tiger'a oluyor mu
-
tourgood adlı üyeden alıntı
daha önceki açılan forum iletilerinde de bu tarz bilgiler vardı arkadaşlar. ngk'nın sitesinden de aynı bilgiye ulaşılıyor. yani D8EA kanuni tiger için uygun buji fakat benim öğrenmek istediğim; iridium buji takılabiliyormu. yani bir arkadaş mesela yukarda D8EA nın iridyum modeli şu demiş.. o kanuni tiger'a oluyor mu
Neden uymasın ki kardeş? eğer D8EA senin şu an kullandığın buji ise, Bu modelin iridyumlusu senin motoruna uyar. Şekli, pasosu hepsi şu an kullandığın buji ile aynı sadece, elektrodu iridyum denilen daha dayanıklı bir metalden yapılmış farkı bu. söylenenlere göre de ateşleme daha temiz oluyor muş. Ben bizzat kullanıyorum ve memnunum. Egzos dumanı rengi kokusu bile değişti. Daha temiz yakıyor.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
tamamdır bir de problemim vardı şiimdi buraya yazmaya üşendim ama "iridyum buji" başlıklı konu da sordum..
-
tamamdır
bir de problemim vardı şiimdi buraya yazmaya üşendim ama "iridyum buji" başlıklı konu da sordum..
İki forumd seni kovalamaktan helak oldum.
freexander@hotmail.com ekle beni sor soracaklarını
-
ARBETUS adlı üyeden alıntı
ahahahahahahahahhahahahahahahhaa
(aslında ahaha diye gülecektim ama en az 25 karakter yaz deyip durdu o yüzden böyle uzun bir kahkaha attım. aslında bunları yazarak da 25 karakteri rahatlıkla geçiyorum.. neyse tamam sustum :D )
-
ahahahahahahahahhahahahahahahhaa
(aslında ahaha diye gülecektim ama en az 25 karakter yaz deyip durdu o yüzden böyle uzun bir kahkaha attım. aslında bunları yazarak da 25 karakteri rahatlıkla geçiyorum.. neyse tamam sustum :D )
dostum sagolsun arbetus vasıtasıyla aldım ırıdyum super bır sey motoru duzgun ısıt bak gopek gibi cekıyor ben denedım 200 luk ıle 4 vites 90 ı gecmıstım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
arkdaşlar hazır buji topiği bulmuşken bir şey sormak istiyorum
buji neden yağlar ?
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)