Bu alet yeni çıkmış ama tutarmı sizce
Reklamlar
-
Bu alet yeni çıkmış bi turk abımız bulmuş kendisi için asrın mucidi desede ben abarttığını düşünmekteyim
Bi mt ahallisi bakın hele siz ne diyeceksiniz haa bide hertürlü araca oldurmuşda motorlara olduramamış bu durumuda ayrıca protesto ediyorum
http://www.eko66.com/eko66/index.asp
Reklamlar
-
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Buna benzer, mıknatıs mantığına göre molekülleri homojenize ederek yakıt tasarrufu sağladığını söyledikleri bir cihazı daha önce denemiştim. Tasarrufun T'sini görmedim, sonra gidip LPG taktırıp rahat etmiştim.
-
böyle icatlar daha önceden de olmuştu ama sonra sonra gündemden düşüyolar. kullananlar da artık memnunmu oluyolar olmuyolarmı bilinmiyo. inşallah tutar busefer de mucit abimiz de zengin olur, araba sahipleri de arabaya artık zevkle binerler
-
Süper Moderatör
Paranızı böyle saçmalıklara harcamayın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
hepsi palavra hiç bi işe yaramıyo.
alıp bi sürü para veriyon sonra anlayana kadar aletin bi tarafını mutlaka yamultursun ve gidip bu işe yaramıyo deince siz bunu bozmuşsunuz yapacak bişey yok deip işin içinden çıkıyolar.
iyisimi boşuna paranızı vermeyin en iyi tasaruf kaz koluna bağlıdır unutmayın gerisi yalan.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
otomobil üreten fabrikalarda çalışan o kadar mühendis abim becerememişde bu amcam mı yapmış bu işi?
sormak lazım patentini almışmı bunun? o kadarda ileri götürmüş mü??
bi aralar şahan ceviz kıran diye bi skeç yapıyordu tam onluk olmuş
-
tamamen gereksiz bir alet gözle görülür hiç bir faydası yok bence de
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Poz veren yakışıklı TALAT abim böyle abuk subuk icatları bıraksın da kendine güveniyorsa patentli bir az yakıt tüketen motor yapsın...Yok bünyelerinde hidrokarbon molekülleri barındıran gaz ve sıvı yakıtları düşük enerji para konumundan yüksek enerjili ortho konumuna getiren 12.24 voltlukmuş ta neymiş...zıttırı pıttırı hikaye bunlar...daha önce satılanlara ne oldu..hepsi çöpte...ALMAYIN......
-
Modern çağın üfürükçüleri ve muskaları.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Paranızı böyle saçmalıklara harcamayın.
Aaa çok ayıp sayın moderatörümüz, bilimsel açıklamasını yapmadan saçmalık diyorsunuz
Sonra cihazı üreten şahsın yaptığı laf salatasını bilim sayıp, sizin bu 'saçmalık' yorumunuza, 'bilimsel olarak açıklamadan nasıl öyle saçmalık diyorsun' diyen arkadaşlar çıkabilir
http://www.motosiklet.net/forum/moto...disleri-5.html
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
-
Bana saçma gelen olay, Eğer taksici değilsen minibüsçü değilsen neden böyle alete ihtiyac duyuyosun kardeşim? Paran yoksa benzin koyamıyorsan alma veya binme!
bambu adlı üyeden alıntı
Aaa çok ayıp sayın moderatörümüz, bilimsel açıklamasını yapmadan saçmalık diyorsunuz
mesela bambunun parası var hem motora hem arabaya binio
-
-
Fulish adlı üyeden alıntı
mesela bambunun parası var hem motora hem arabaya binio
Yok ben çulsuzun tekiyim, onu nerden çıkardın?
Ama hem arabaya hem motora bindiğim doğru, dostlar sağolsun
-
bambu adlı üyeden alıntı
Yok ben çulsuzun tekiyim, onu nerden çıkardın?
Ama hem arabaya hem motora bindiğim doğru, dostlar sağolsun
Hem 2 aracın var hem nie böyle aletlerle ilgilenion sen bakim? Sat motorunu arabanın 1 yıllık benzin masrafı çıksın
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
bambu adlı üyeden alıntı
Yok ya ne işim olur, hiç ilgimi çekmiyor.
Araçlar benim değil, dedim ya dostlar sağolsun
Öncelikle bir takım şeyleri araştır öyle yaz.... Daha sonra yazılanları iyi okuyup anlamaya çalış... Sonra bir takım sözler ekleyip ukalaca yapıştırmalar yapmamaya özen göster... Bak görüceksin motorun az yakıcak....
(Neden diğer topikte yaptığınızı burda yapmadınız merak ettim doğrusu, burda da en az benim kadar saçmalık diyen var
)
Neyse...no problem for me!
Bu alet hakkında bilgim yok çünkü.... Ne yazayım?.....
Diğer topikte 90 lı yıllarda bir çok tanıdığımın denediğini ama neticesinin tam olarak ne olduğunu bilmediğimi hatırlamadığımı yazmıştım.... Hatta eklemiştim..Yararlı olsa bu gün yaygın şekilde kullanılırdı demiştim...
Dediğim gibi bu konuda no comment....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Ben bunlar ilk çıktığı yıllarda taktırmak için gitmiştim. İşyerlerini taşımışlardı. Dükkan kapalı idi. Komşusuna sordum yeni yerlerini. Adamın bana anlattıklarından sonra vazgeçtim. Adamın anlattıklarını burada yazmama gerek yok. Anladınız siz onu...
Motorunuzu trafikte bir taşıt gibi kullanın ki, diğerleri de size taşıt gibi davransınlar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler