Bu konu çok tartışıldı...
Sonuç: Palavra.
Bu konu çok tartışıldı...
Sonuç: Palavra.
ben de geçenlerde bununla ilgili bir başlık açacaktım http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44453 bu linkteki ürünü alsam mı almasam mı diye =) oh iyi ki rastladım bu başlığa.
Ben palavra olmasına rağmen aldım denedim gt650imde sonuç YALAN YALAN YALAN.40ytl.i keşke bir fakire verseydimde karnı doysaydı.
bu ve türevi ürünler aldatmacadan ileri gitmez....gereksiz
Açıklamalar Mantıklı Ama Yakıt Düşürme Konusunda Hiç Bir Işe Yaramıyor
bu konu niye kilitlenmiyor be abiler,geyiğe sardık resmen
Bugün yine tv de izledim mazot için olanınıda yapmış kamyon ve otobusler için ve Doğalgaz içinde yapmış Kombilerde ekonomi sağladığını iddia ediyor.
Aslında ben bu adamla tesadufen de olsa tanışmışım.
Ve hatta tartışmışım o nasıl oluyor demeyin adam bu gun tv deydi ordan hatırladım
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Eyong,,,,,Paranızı böyle saçmalıklara harcamayın.
Cup diye yerine oturmuş bir anlatım...İnsanları soymak o kadar kolayki,,,iki tane üçkağıtçı,,,palavracı ,,usta geçinen uyuz dangalak bir tipleme,,Gelsin paralar...Haşlamanın teki bu uyuzlar yahu,,,insanların kanını emiyorlar...Hele reklamını yapan adamın tipine bi bakın adamda At hırsızı tipi var.
Vatandaşın cebinden paraları mıknatısla çekiyorlar. Hem de göz göre göre.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hortlamış konu Ama hortlamasında yarar var zira dönem dönem ortaya butür saçmalıklar çıkıyor. Milletten parayı toplayıp sonra da ortalıktan kayboluyorlar. Böyle bir sistem mümkün olsa emin olun tüm araçlarda fabrikasyon olarak bu tür cihazlar standart bulunurdu. Hangi otomotiv firması 3-5 kuruşluk böyle bir aleti araca takıp piyasaya o şekilde sürmez ki.
Selamun aleyküm
Mesajların hepsini okuyamadım ama genelde bilmeyenler veya araştırmayanlar yazmışlar.
Bu aleti kullanıp da faydasını görmeyen bize detaylı olarak anlatırsa eğer bilgi sahibi olduğumuz noktalar olur.
Muhtemelen bu alet belirli bir mantık üzerine çalışıyordur ve de benzinin hava ile karışmasını ve bunun aynısı mı bilmiyorum başka bir yerde bahsedilene göre yakıtın daha iyi iyonize olmasını(yanlış hatırlmıyorsaam) sağlıyordur. Ancak bunun bi verimliliği verimliliğinin hava koşullarına neme sıcaklığa hava nın karbüratörden akış hızına bağımlılığı vardır. Üreten kişi bunları detaylı olarak açıklaması gerekir. Eğer reklam olması için herhangi bir uç noktadaki verimliliği yazmışsa doğru biglilendirme olmaz.
Yalnız saçma olması işe yaramaz olması diye bahsetmek yanlış. Herşeyden önce imkanı olan eğer öğrenmek istiyorsa değişik verlerle deneyerek öğrenmesi gerekir. Bunun da esası sürerek değil torkun ölçülmesi ile olur. Ne kadarlık faydası oolmuş tekerdeki torku ölçerek konuşaniliriz. Zaten eğer karışımın iyi yanmasına hazırlık yapabilecek bir etkiye sahipse verimlilik artabilir.
Ve de o kadar mühendis ve çalışanlar bulamaz da bazen birileri bulur. Bu icadı bu kişi mi bulmuştur bilmem. Ancak mühendisler ve diğer bu işte araştırmalar yapanlar ne üst zeka seviyelerinde olduklarından ne de o işlere çok yatkın olduklarından oradadırlar. Genelde başvurular arasından seçilenlerdir. Tabii yüksek yatırım yapanlar bu kişileri arayabilir ama bu sonucu değiştirmez.
Ve de insan herhangi bir işler uğraşırken merhaleler kat eder. Eğer öğrenerek devam ederse yani bunalıp kafamı yormiyim diyerek çekilmeden devam ederse kazanımları daha da değerli olmaa başlar. Belki başkaları anlamayabilir ama değerli blilgiler edinir.
Teknik olarak bununla yeni teknikler mekanizmalar üretebilir. Belki hiçbir seeriüretimcinin aklına gelmeyen yahut düşünüp yapamayacakları işleri başarabiilir.
Hayırlı günler dilerim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Selamun aleyküm
Bana hiçbir şey ifade etmeden yazmışsınız Bir eleştiri yok? Yazdıklarımda değişen bir durum yok...
Yazımda genel olarak herhangi teknik teorik kimyasal bilgilere dayanmadan diğerlerinin yazılar yazdığını düşündüğümü yazdım. Eksil ya da az bilgilerle yazıyorsanız sadece bildiğiniz kadarını yazmanız gerekir. Deneyen birisi bize anlatsa deneyimlerini onun yaşadıklarını düşünür kendimize yön vermeye çalışırız. Ancak verimlilik ölçmek için yani yakıt tasarufunu anlamak için direk olarak motorun bu aletle ve bunsuz çalışmasındaki torkunu ölçmek gerekir. Aksi taktirde herhangi bir ölçüm yapmadan ; arabayı kullanma biçimimiz benzinin yapısal farklılıkları ( ki hatta ne derece doğdrudur bilmem yakıta su karıştırılması,) , yol durumu kullanım biçimi bizi yanıltabilecek bir sürü etkenden olabilir. Yani aletin verimliliğini anlayamayıp verimsiz diyebiliriz.
Esasen verimliliğinin yakıtın ionize olarak daha iyi karışım sağlamasına bağlanmışsa verimli yanma; bunu da kimyasal bilgiler toparlayarak ne derece mümkündür diye araştırmak ve ardından da bu durumda bu aetin bu görevi yapıp yapamayacağını araştırmamız gerekir.
Daha önceki yazımdan birşey değiştirmiş değilim
Hayırlı günler dilerim
ben topik başlığını çok yadırgadım
BU ALET YENİ ÇIKMIŞ!!!
bence çok yanlış bi topik başlığı!
Drift Religion
Benim bildiğim kadarıyla 1960 yıllarda Amerikada Gemi yada Uçak mühendisi bir şahıs tarafından bulunmuş bir cihaz bu...General motors'un bile bu tarz ürünleri var bazı amerikan araçlarında standart olarak sunulduğunu okudum...Türkiyedede bazı üniversitelerden onay almış olarak lanse ediliyor ne kadar doğru bilemiyorum...Ürünü kullanmadım ama "çekiş arttı ama yakıt sarfiyatı düşmedi,hiç etkisini görmedim,çok etkisini gordum" gibi bir çok yorum var...
Selamun Aleyküm
bu buuluşun daha önce bulunmuşy olma ihtimalini araştırmak gerekir. Daha sağlam detaylı bilgilere ulaşılabilir.
Acaba bulunduğundan itibaren eğer kendisinin bulduğunu ya da geliştirdiğini iddia eden varsa na kadar doğru doğru mu diye bilgi çıkarımı mühtemelen açıklık kazandıracaktır.
Gyradel arkadaşımızın verdiği bilgileri araştırmak ne gibi dayanakları oldüğunu öğrenmek gerekir. Arabalarda sunulmasını ve eğer varsa teknik çıkarımlaırını((firma ya da araştırmacıların yaptığı) öğrenmek belirli faydalar sağlayacaktır.
Hayırlı akşamlar dilerim.
"Simon Ruskin" şahsın ismi bu...Satış yapan sitelerin çoğunda adı geçiyor bu şahısın...Gazi üniversitesinden onaylı olduğu söyleniyor...Diyelimki universitelerimizdende onaylı peki bu ürünü kullanan kişiler neden ekonomiklik yada güç,tork artışını hissedemiyorlar ?? Piyasada bu ürünün sahtelerimi mevcut ??Anlamış değilim...
yeşil çamdan bir söz çok uygun olur bunun tasaruf yaptığını söylüyenlere yalan... yalan söylüyorsun k.hpe (sonrada bi tane indirecen)
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)