süper olmuş abicim ellerine sağlık inş bir cama 100 200 lira vermek zorunda kalanların işine yarar ;)
süper olmuş abicim ellerine sağlık inş bir cama 100 200 lira vermek zorunda kalanların işine yarar ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
eline sağlık süper de olmuş vallah,
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
bravo iyi iş çıkartmışsın
Ellerine sağlık arkadaşım.Resimde görüldüğü kadar orjinalinden farkı yok
vay be bende africa ya cam almayı düşünüyodum bunu gördüğüm iyi oldu. paylaşım için teşekkürler.
Honda Hayat Onda...
emeğe saygı...
elınıze saglık harıkulade bır başarı olmuş,
flepsyglass çok narıl oldugundan ufacık bi çatlakta ÇIT diye gidiyor çünki,
25 lira m2'si KARAKÖY PERŞEMBE PAZARINDA VAR,,
BU FİYAT ŞEFFAF OLANIN FİYATI,
RENKLİLER DEĞİŞKEN FİYATLIDIR...
yaptıgım makenelerde kullanmıştımda,
oradan biliyorum...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Hocam sana rastladığım iyi oldu..bir önceki sorum kaynamak üzere çünkü
bunu bende denemek istiyorum ve önceden deneyen arkadaşlar kalıbınız varsa fırında ısıtarak şekil verebilirmişsiniz demişler..Senin fikrin nedir?fırını kaç dereceye ayarlayıp içeride tutmak gerekir?Fazla ısıtırsak yamultmayalım iyicene plexiyi
bu cam işi bu aralar canımı sıkıyordu. film çektim olmadı falan filan. hemen bakiyim şu reklamcılara, 2 camlık malzeme alıcam. bir kısa bir uzun cam yapıcam ben de.
paylaşım için sağol, süper olmuş.
Sanat eseri hocam eline sağlık çok güzel olmuş harikaa
bravo abicim ellerine sağlık valla orjinalinden daha orjinal durmuş 10 numara rengide iyi
sen bu gidişle siparişte alırsın
ellerine sağlık
süper olmuş tebrik ederim bnm 125 zn ye düşünüyorum elleride kapatacak büyük birşey, Sipariş Aliyormusunuz :D
başlık eskimiş, linkler ölmüş. Nasıl öğreneceğiz şimdi.
merhaba bende siperliğimi kendim yapmak istiyorum. sizinle iletişime geçebilirmiyim telefon numaranız aynı mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)