İşte gerçek bir ustalık görüyoruz..
Tecrübe ve ustalığın önünde saygıyla eğiliyorum..
Orijinal alacağıma senden alırım daha iyi.. En azından insan emeği göz nuru var..
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
karakoy hirdavatcilar carsisindan 400mm X 400mm 8 ytl ye alabilirsin pleksiglasi.bn de bnm R80 icin yapicam sormustum fiyatlar bole. ama 10 mm pleksiglasi sekillendiremezsinz kalin olur.anca firinda sekil verilebilir ki bunun icnde kalip yapilmasi gerekir.ole ocakta ya da şalama ile isitip sekil verceksenz daha ince kullanilmalidir.zaten 10 mm cok kalin bi windshield icin
Manic Depression Is Touching My Soul...
valla elıne koluna saglık cok becerıklıymıssın
Orjinalinden farksız olmuş abi sadece sticer ler yok ama onlarda kolay iş.
MuraD THSDLN
eline koluna saglık gayet güzel ve hoş olmuşş... tebrikler...
tek kelımeyle azmın ve motor tutkusunun zaferı ellerıne saglık super bır calısma olmus on camı kırılan arkadaslarada ıyı bır cozum tesekkurler
tüm cevap yazan arkadaşlara teşekürler.
bu yazdıklarım birilerin işine yaradığsa ne mutlu bana.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Bu kıymetli paylaşım için çok teşekkürler. Ustalığınızı da takdir ediyorum.
Forumların en güzel yanı bu olsa gerek:Herkes bilgi ve becerisini ortaya döküyor, sonra da ihtiyacı olanlar bunlardan istifade ediyor. Oldukça uzun bir zamandır paylaştığınız böyle bir bilginin açlığını yaşıyordum. Honda CBF 500 (Karayılan'ım) için, aşağı-yukarı hareket edebilen bir rüzgarlık yapmayı arzu ederken, malzemeyi nasıl bulacağım, nasıl şekillendireceğim konusu sürekli zihnimi meşgul ediyordu. Fakat burada bir dezavantajım var size göre. O da İstanbul'da olmayışım. He malzemeyi her yerde bulmak zor oluyor ne yazık ki.
Herşey gönlünüzce olsun. Selamlar.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
ellerine sağlık gerçekten fevkalade olmuş ...
tebrikler eline sağlık, güle güle eskitmeni umuyorum
arkadaşım pleksiklası zanedersem sizin ordaki reklamcılardan temin edebilirsin ama fazla seçenein olmamasından mecbur istedikleri fiyata alıcan tek dezavantajın bu.
ama yinede bulamassan ölçüleri ver ben sana burdan istediğin renk alıp kargoyla göndereyim.seni brakmayız yani yeterki sen iste.
beşon lira yüzünden bir motorcu arkadaşımızın hayellerini suya düşmesini istemem.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Abi tam istediğim konuydu benim aprilia Rs50 nın on cam kırık..
Ama sorun şu ki elimde şablon yok :(
Ve daha once denedıgım sıcaktan yamulmustu dıgerı ıse kırılmıstı..
İnşallah bu denememde sağlam kalır
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
iste budur yaa... paylasım paylasım daha cok paylasım
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
bunu benim de yapabileceğimi düşünüyorum ama bu kadar düzgün kesemem heralde... keşke biraz kısa yapsaydın abi daha hoş dururdu.
Eski konuyu hortlattım ama,bende böyle bir şey denemek istiyorum.bizim camlar beyaz,koyu renge dönüştürmek istiyorum..
Sorum şu..cevap yazan arkadaşlar plexi yi fırında bekletirseniz kalıp yardımıyla daha güzel şekillendireleceğinden bahsetmiş.Fırın sıcaklığını kaça ayarlayıp kaç dakika tutmamız gerekir bunu merak ettim.
Birde deneyen arkadaşlar vardı onlarında resimlerini bekliyoruz buraya..
Ne demiş atalarımız ; İş bilenin, kılıç kuşananın.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
konuya baktım bir hışımda okudum harika bir çalışma gerçekten ama eski konuymuş olsun bu içi boş konulara yazmaktansa böyle el emeği göz nuru başarılı şeylere yazmak daha iyi seni tebrik ediyorum çok başarılı ve yararlı işte bulunmuşsunuz aklımdaki soru işaretlerini sildiniz.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
vallah süper olmuş
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)