Abibuna kımse kotu yapmısın dıyemez aynı fabrıkadan sıfır cıkmıs gıbı yapmısın ellerıne sagılık...
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler.Sevinebilirsiniz çünkü çok faydalandım ve bende yapmayı düşünüyorum. Sorum ise mesela 100 km/h ile giderken eğilmemesi için kaç mm lik almalıyız(Tabi boyuna da bağlı ybr de çeneye kadar düşünüyorum).İkincisi saç kurutma makinesi bile buna şekil verebiliyosa yazın Antalya'da güneşte kaldı diyelim.Yoldan geçen bi çocuk ta cama yaslandı Yamulurmu
bende cbf 150 diye heyecanla daldım ama tenere çıktı ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam bişiy sormak istiyorum
bu sendeki yeni taktığın camı nereden aldın acaba...bana öle bişi lazım
teşekkürler
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
çok süper helal olsun,biz herşeye para bayılıyoruz,elitlik sıfır
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
verdiğin kavis daha önemli benimki 3mm. ve tenerede yamulmuyo çünkü kavisli ybr deise hiç yamulmaz ama bu demek deildir ki git 1mm.ten yap.
ayrıca saç kurutmayla şekileniyo ama merak etme güneşin altında yamulacak kadar ısınmaz yani rahatlıkla uzatabilirsin ama çok uzatıcam demişsin buda demekki en az 5mm.kullan rahat ol.
arkadaşım en kolay reklam panoları yapan reklamcılardan bulursun ama biraz daha ucuz olsun diyosan karaköyden temin edebilirsin istediğin kalınlık ve renkte.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ucanteneke5 çok teşekkür ederim kardeş.Tekerin düz bassın.
Merhaba Mustafa, gerçekten iyi iş çıkartmışsın eline sağlık. Orjinalinden farkı yok. Bu arada her aşamayı fotoğraflayıp anlattığın iyi olmuş, birçok arkadaş faydalanmış anlaşılan o ki. Ha bir de cbf 150 için uzun cam yapacağın zaman haber ver. Benim motora da yapalım aynısından. Ya da malzemeyi almaya giderken haber ver bana da alalım. Beraber yaparız. Sağlıcakla kal. Selam ve sevgiler.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
bugün pleksiglass almak için merter-tozkoparan-davutpaşa civarlarında reklam tabela işi yapan dükkanları gezdim fakat istediğim renk ve 5mm.kalınlıkta bulamadım malesef ki.........en iyisi karaköy perşembe pazarına gitmek bol çeşit ve her renk bulunacak bir yer ne de olsa
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.........
hocam süpersiniz ya harbiden helal olsun yani
süper valla ellerine sağlık iyi uydurmuşun ama plastik cam nerde bulunur acaba ?
Valla sımdıye kadar gordugum el ısı en ıyı cam budur abı o ne El becerısı ogle valla bayıldım.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
çok kaliteli duruyor gerçekten, tebrikler
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)