Arkadaşlar!
Motorsikletimin ayak sehpasının yayı koptu. Kadıköy'de bunu yaptıracak bir yamaha servisi arıyorum. Nerelerde Yamaha servisleri var? bilgi verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar!
Motorsikletimin ayak sehpasının yayı koptu. Kadıköy'de bunu yaptıracak bir yamaha servisi arıyorum. Nerelerde Yamaha servisleri var? bilgi verirseniz çok sevinirim.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Teşekkür ederim ennginn. Kızıltoprak'ta bir Yamaha servisi var. Yalnız bu servis parçayı siparişle 1 hafta içinde getiriyor. Sadece bir ayak sehpası yayı bulabileceğim herhangi bir motorsiklet servisi yok mu?
abi bunun servislik bişeyi yok.çevrende yaycı yeri bilen vardır
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yıldız ticarete bak birde
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arkadaşım basit motorcularda yapabilir onu
Adam yeni üye arkadaşlar..Dediklerinizde haklısınız...
Bir yay için topic açılmaz gibi...Ama belki arkadaş
tanışmaya yeni bir boyut getirmiş...
Daha sakin olmakta fayda var...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
harbitürk bencede sakın ol forumda ınsanları kırma lutfen.... Resmen adamı yere calmısın)))) nese kardesım yamahaın sıtesıne bak yada cevrende motortamırcısı yoksa getır bana yapıyım o kadar zor deılkı :D bende bızım tamırcıye goturcem :D
Kalidor motorun fazermi.........
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Hayır dostum yamaha cygnus rs...125'lik bir scooter. Parça aramak için (ayna ve stop farı) kızıltopraktaki yamaha servisini aradım. 1 haftadan önce parça getiremeyeceklerini söylediler. Bunların aciliyeti çok yok ama; ayaklık yayı lazım. 2 tane motorsiklet tamircisine gittim yay uyduramadılar motora...Bu yüzden buraya yazdım ama bazı nezaketten yoksun bünyeler olayı kendi seviyelerine çekti.
kalidor kardeş motorsiklet değil,motosiklet olarak yazarsan daha doğru olur
ümraniye yıldız ticarete bakmanı öneririm genelde her parça bulunuyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşım yaycı baktınmı.yay çektirirsin hiç arama uğraşma,hemde çift yay çektir
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)