V kayışlı motosikletlerde,ilk kayış değişiminden sonraki randıman...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
varyatorun içindeki parçalara dikkat et kayışın takıldıgı kasnak rulmanlarını kontrol et ve titreme çoksa krankına elveda diyebilirsin başka bir yer kalmadı çunki
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
belo adlı üyeden alıntı
varyatorun içindeki parçalara dikkat et kayışın takıldıgı kasnak rulmanlarını kontrol et ve titreme çoksa krankına elveda diyebilirsin başka bir yer kalmadı çunki
Belo , hepsi değişti ; varyatör içindeki parçalar, kayışın hareket ettiği tüm parçalar değişti ama olmadı , o günden sonra birtek kayış değişmedi ; kayışı mı değiştirsem diye düşünüyorum; ayrıyeten egzost,karbüratör temizlendi ayarları yapıldı , motora segman atıldı ama olmuyor
Sorun o debriyaj kutusunun içinde , onun içinide komplecdeğiştirdim orjinalleri ile ama olmuyor
-
öncelikle seninde yeni yılın kutlu olsun ben de yeni kayış değiştim bende hiç bir sorun yok ayriyetten çekiş arttı vede gaza fazla yüklendiğimce patinaj bile çekiyor titreme bendede biraz da olsu oluoyo ama çok değil belli bir gaz aarlığında titriyor o da sorun yağmıyor ama tabiki seninki nasıl bilmiyorum bu arada markalı olsun demişin ama bizimkide markalı sayılır
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
anılyuksel adlı üyeden alıntı
öncelikle seninde yeni yılın kutlu olsun ben de yeni kayış değiştim bende hiç bir sorun yok ayriyetten çekiş arttı vede gaza fazla yüklendiğimce patinaj bile çekiyor titreme bendede biraz da olsu oluoyo ama çok değil belli bir gaz aarlığında titriyor o da sorun yağmıyor ama tabiki seninki nasıl bilmiyorum bu arada markalı olsun demişin ama bizimkide markalı sayılır
Marka dediğime bakma hepsini merak ediyorum ama bindiğim motorlar Honda ve Yamaha olduğu için özellikle onları demiştim , tabi ki tüm markalar için önemli bu.
Esasında , bendeki titremede belli gaz aralığında oluyor(0-10km/s arası) ama bu titreme bazen dik rampa kalkışlarında gazın tamamen kesilmesine de neden oluyor , trafik içinde motorumun gaz yemediğini çok gördüm ve tehlikeli olabiliyor,ayrıca tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim
-
Dylan kullanan arkadaşlarımız DAYKO marka taktırdılar ve çok iyi bir performans artışı yakaladılar, bence denemelisin. Ya da göztepe sanayi sitesinde kayış-rulman dükkanı olan Servet Arkadaşa danışabilirsin
Poturdak
-
o titreme bendede oluyor.ben daha kayış deyiştirmedim motor 10000km yi geçti.ustaya sordum soğuktandır dedi ama
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
-
bende özellikle yol yaptıktan sonra oluyor benim diğer bir tahminim motor hararet yapıyor galiba ama doğrumu bilmem sadece benim fikrim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Bende de 2 zamanlı 100cc var Peugeot Trekker hiç kayış değiştirmedim ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Gerçi motor 5500km de böyle bir problemide ilk defa duyuyorum. Geçmiş olsun. Takılan kayış sert ve tırtıklıysa belki sorunun kaynağı olabilir.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
varyator kısmında motor rolantideyken boşta olup devir artıkça gucu aktaran balatalar var onları kontrol et onların genellikle yaylı olurlar o tertibatta sorun olabilir
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler