şimdi güzel olmuş işte eline saglık
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Daha iyi oldu hakkaten
Fotoya bakınca bazı yerler beyaz ve kabarık gibi duruyor.
Onlar zamanla güneş göre göre belirsizleşecektir.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
şu amortisör uclarına'da bişeyler uydur tamamdır olay fazlada kurcalama sonra dengeli olmaz ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şimdi de oralar göz yormaya başladı hakkaten
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Bence en son hali daha güzel oldu...
Ellerine sağlık. Çok süper bir paylaşım,böyle fikirlerini hep paylaşman temennimizdir.
bende yapardım da zaten baya çizildi bundan sora da uraşamam ben ya zati el becerım de senın kı kadar iyi degıldır yapsam öle şekılsız bişiler çıkar ortaya :(
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
bence cok hos ve kullanıslı olmus asım elıne saglık kardes...alalım bızde benımkınede yaparız demı...
Vaaaayyyyyy süper olmuş !
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya usta guzel olmusta ustune 250R fln yazmssn ya onları neyle yaptnn
Çok güzel olmus arkadasım elıne saglık en ıyısını yapmıssın herseyı para verıp almak mantıklı degıl
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
super fikir! sagolasın!!
Ben de o çiziklere sinir oluyorum - kararıyor beter bir goruntusu oluyor..
-t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
asm arkadaş bide şöyle bi alternatif var hani şöle minibüslerin direksiyonlarına torpidolarına filan yapıştırılan beyaz yapışkanlar (eskiden) vardıya onların değişik renk seçeneklerini gördüm geçen aksesuarcıda (aksrayda) tabi uyarmı bilmem ama buda bi alternatif el becerine bravo
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)