Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CE belgesi ve motor satışları

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ramzey 125 cc scooter
    arkadaşlar bu sene niyeti bozup ikinci motoru almaya karar verdim ve çevremdeki satıcılara gidip motorların teknik özelliklerini satış fiyatlarını kullanımlarını inclerekn en çok şu söz kafama karıştırdı CE belgesi bu konu ile ilgili biraz sizden bilgi istiyorum.
    1. CE belgesi yılbaşından sonra ithalatçı firmalarda zorunlu kılınacakmış olmayan ithalatçıların ithal etme yetkiler alınacakmış.
    2. CE belgesi mecbur tutulursa hangi firmalarda bu belge var yada olabilir.
    3. bu güne kadar piyasaya motor getiren firmalar ve getirdikleri ürünler ne olacak bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sukida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    kayabey kardeşim ce belgesinin aslı E4 belgesidir aslında E(avrupa birliğinin simgesi) 4 (her avrupa birliği ülkesini temsil eden bir rakam vardır) bu E14 -- E22 --- E8 gibi rakamlarlada karşına çıkabilir dediğim ğibi o malın testi hangi ülkede yapılmışsa o ülke kendi rakamıyla bunu destekler ve avrupa birliği ülkelerine girişini saglar. ce (e4) belgesi olmayan motosikletlerin zaten 1ocak2005 ten itibaren türkiyeye girmesi yasaklandı tabi bizim uyanık piyasacılar bunu ögrenir ögrenmez çine gidip ne kadar paraları varsa motosiklete yatırıp 1ocaktan önce ülkeye soktular ve şu anda piyasada ucuz fiyat altında satıyorlar fakat yedek parça ve motosikletin devamını getiremiyolar o yüzden insanlar ucuz diye aldanıp alıyo elinde patlıyo bu belgeyi ancak aynaların üstünde motorun çeşitli yerlerinde kabartmalı olarak ğörebilirsin yuvarlak içinde e4 yazar ve uygunluk belgesinde yazar avrupa tip onayı diye bayiden uygunluk belgesini iste incele orda göreceksin,, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Motosikleti
    ramzey 125 cc scooter
    saol şimdiden teşekkürler yardımların ve incelemelerin

Motosikleti
    DL 1000
    CE Belgesi (European Certificate) Avrupa Birliği Üyesi ülkelerin kabul ettiği ve zorunlu tuttuğu sadece bir güvenlik belgesidir. Kesinlikle Kalite Belgesi değildir. Zaten ISO 9001:2000 sahibi olan firmalar kendi CE deklerasyonlarını da yayınlayabilir.

Şuan da(2004 ortasından bu yana), yurtdışından elektrikli ya da elektronik akşama sahip (motor, elektronik parça) her türlü ürün CE Belgesiz ithal edilememektedir. Yani mevcut ithal edilen motorlar da bu belge var, olmasa ithalatı yapılamaz. Ancak tekrar belirtiyorum, sadece güvenlik deklerasyonudur, kalite belgesi değildir.

Daha fazla bilgi istersen mailleşelim.

Avrupa birliği regulasyonları hakkında bilgi almak için ,

www.szutest.com.tr

www.szutest.com.tr

Ce işareti ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bir ara Çinlilerin CE belgesi olmadığı halde bir çok ürüne CE etiketi vurduklarını ondan sonra da bunu"China Export" olarak izah ettiklerini,hatta ondan çok önce küçük bir adaya USA adı verip "made in USA"etiketi çaktıklarını duymuştum.

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ara Çinlilerin CE belgesi olmadığı halde bir çok ürüne CE etiketi vurduklarını ondan sonra da bunu"China Export" olarak izah ettiklerini,hatta ondan çok önce küçük bir adaya USA adı verip "made in USA"etiketi çaktıklarını duymuştum.
    Boyle bir seyi gercekten yaptilarsa pes diyorum...
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyle bir seyi gercekten yaptilarsa pes diyorum...
    Taklitçilik sanayisini ilerletmek isteyen 3.dünya ülkelerinin yegane yoludur.Bir zamanlar Japonlar,Sonra Türkler,sonra diğer uzak doğu ülkeleri derken şimdi Çinli'ler bu işi yapıyor.
    Türkiye'de çok kaliteli sahte lacoste lar üretilmeseydi bugün orijinalini nasıl üretecektik bugün?kim bilecekti?.

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    çinliler mukemmel yav turklerden daha akıllılar
    ::tutkuy::

Ce belgesi ile ilgili tüm sorularınız için
    sistem patent izmir 0-232-4419000
    www.sistempatent.com
    www.cemarka.com
    info@sistempatent.com

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Evet bunları yapıyorlar hatta şu anda bir kasabaya Hereke adını verip orada ürettikleri halıları hereke halısı diye satıyorlar.
    Senin yüzlerce yıllık mirasını çalsın kültüründen gelen herbiri el emeği göz nuru olup ayrı manaya gelen desenlerini taklit etsinler bizde bunlara ne uyanık adamlar diyelim öyle mi?
    Resmen hırsız bunlar. Ahlaksızlığı sanat haline getirdiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler