Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2006 yamaha fazer 72 beygir mi 98 beygir mi nasıl anlarız??? lütfen yardım

REKLAM ALANI

arkadaşlar sizde aynı cevapları 2 şer defa yazmışsınız ben ilgili başlıklara yazayım istedim...model, model kıyaslaması ve teknik bilgi... sonuçta benim cevabımı verecek kimse teknik bilgi alanına girmeyebilir... dolayısı ile cevap alamam... eğer büyük bi problemse yönetici arkadaşlar yatmasın yönlendirsinler konuyu sorun çözülür... bende biliyorum 3 yere açtığımı bilinçli bi şekilde açtım yani... büyük hata ise özür...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Sen 3 tane ayrı başlık açarsan, üçü birleştirildiğinde bu sonuç çıkar işte. Millete laf edeceğine kendine bak
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen 3 tane ayrı başlık açarsan, üçü birleştirildiğinde bu sonuç çıkar işte. Millete laf edeceğine kendine bak
    ama bu aynı konuda aynı cevaplar... yani insan hata yapabiliyor değil mi bende bunu diyorum zaten
    çok problem yapmaya gerek yok sanırım ya döveceksiniz nerdeyse basit bi durum takmayın iyi yıllar sakin biraz

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Benim eski motosikletim Suzuki LS650 Savage'in ruhsatında 5 beygir yazıyordu. 5 beygir olmadığını kesinlikle herkes bilirdi. Belki yurtiçine sokarken daha az gümrük vergisi ödemek için ithalatçı firmanın bulduğu bir yöntem olduğunu düşünmüştüm.

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    yaw ruhsatta ne yazarsa yazsın, fz6 fazer 98 hp dir
    ruhsat çıkartılırken örnek no 2 isimliydi sanırım bi form doldurulur, bunu eğer muameleci ye vermessen kendin doldurursun
    oraya fatura üzerinde belirtilen bilgiler yazılır, eğer senin faturanda hp uyazmıyorsa 200 hp de yazsan polis gık etmez..
    GKN MOTORS

teşekkürler arkadaşlar sağolun cevaplarınız için... saygılar...

hayırlısıyla inşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin tabi cümlemize, fazer ime kavuştum... artık aranızda bir fazerci daha var

hayırlı olsun dostum

iyi günlerde kullan

sağol arkadaşım... herkese kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı frtn09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizde aynı cevapları 2 şer defa yazmışsınız ben ilgili başlıklara yazayım istedim...model, model kıyaslaması ve teknik bilgi... sonuçta benim cevabımı verecek kimse teknik bilgi alanına girmeyebilir... dolayısı ile cevap alamam... eğer büyük bi problemse yönetici arkadaşlar yatmasın yönlendirsinler konuyu sorun çözülür... bende biliyorum 3 yere açtığımı bilinçli bi şekilde açtım yani... büyük hata ise özür...
    yazılan mesajları okumak ıcın teker teker baslık gezmeye gerek yok yukarıdakı yenı mesajlar butonuna tıklamak yeterlı oluyor,,motorun hayırlı olsun kazasız surusler
    carpe diem

ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    dinamometre diye bir alet var o ölçebilir belki ama ben tam bilmiyorum aletin youtube de videoları var çok süper bir şey gerçi TÜRKİYE'de var mı bilmiyorum ama yakınlarda felan varsa git ölçtür
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)