2006 yamaha fazer 72 beygir mi 98 beygir mi nasıl anlarız??? lütfen yardım
Reklamlar
-
arkadaşlar sizde aynı cevapları 2 şer defa yazmışsınız ben ilgili başlıklara yazayım istedim...model, model kıyaslaması ve teknik bilgi... sonuçta benim cevabımı verecek kimse teknik bilgi alanına girmeyebilir... dolayısı ile cevap alamam... eğer büyük bi problemse yönetici arkadaşlar yatmasın yönlendirsinler konuyu sorun çözülür... bende biliyorum 3 yere açtığımı bilinçli bi şekilde açtım yani... büyük hata ise özür...
Reklamlar
-
Sen 3 tane ayrı başlık açarsan, üçü birleştirildiğinde bu sonuç çıkar işte. Millete laf edeceğine kendine bak
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim eski motosikletim Suzuki LS650 Savage'in ruhsatında 5 beygir yazıyordu. 5 beygir olmadığını kesinlikle herkes bilirdi. Belki yurtiçine sokarken daha az gümrük vergisi ödemek için ithalatçı firmanın bulduğu bir yöntem olduğunu düşünmüştüm.
-
yaw ruhsatta ne yazarsa yazsın, fz6 fazer 98 hp dir
ruhsat çıkartılırken örnek no 2 isimliydi sanırım bi form doldurulur, bunu eğer muameleci ye vermessen kendin doldurursun
oraya fatura üzerinde belirtilen bilgiler yazılır, eğer senin faturanda hp uyazmıyorsa 200 hp de yazsan polis gık etmez..
-
teşekkürler arkadaşlar sağolun cevaplarınız için... saygılar...
-
hayırlısıyla inşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin tabi cümlemize, fazer ime kavuştum... artık aranızda bir fazerci daha var
-
hayırlı olsun dostum
iyi günlerde kullan
-
sağol arkadaşım... herkese kazasız belasız sürüşler...
-
frtn09 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sizde aynı cevapları 2 şer defa yazmışsınız
ben ilgili başlıklara yazayım istedim...model, model kıyaslaması ve teknik bilgi... sonuçta benim cevabımı verecek kimse teknik bilgi alanına girmeyebilir... dolayısı ile cevap alamam... eğer büyük bi problemse yönetici arkadaşlar yatmasın yönlendirsinler konuyu sorun çözülür... bende biliyorum 3 yere açtığımı bilinçli bi şekilde açtım yani... büyük hata ise özür...
yazılan mesajları okumak ıcın teker teker baslık gezmeye gerek yok yukarıdakı yenı mesajlar butonuna tıklamak yeterlı oluyor,,motorun hayırlı olsun kazasız surusler
-
dinamometre diye bir alet var o ölçebilir belki ama ben tam bilmiyorum aletin youtube de videoları var çok süper bir şey gerçi TÜRKİYE'de var mı bilmiyorum ama yakınlarda felan varsa git ölçtür
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)