daha 350 km'de motordan ses geliyor
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar.
Motordan bir ses geliyor. Tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeklinde kesintisiz bir ses. Ses motordan geliyor, hareket halinde ses devam ediyor ama vibrasyon azalıyor. Durunca ses de vibrasyon da artıyor. Sorun ne olabilir?
Şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acaba motor ne olabilir
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
tunakarsli adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.
Motordan bir ses geliyor. Tırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeklinde kesintisiz bir ses. Ses motordan geliyor, hareket halinde ses devam ediyor ama vibrasyon azalıyor. Durunca ses de vibrasyon da artıyor. Sorun ne olabilir?
Şimdiden teşekkürler...
sesin tam olarak nerden geldiğini tarif edersen bişeyler söylenebilirr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
pardon unutmuşum yazmayı motor cbf 150:(
ses tam olarak motorun içinden geliyor sanki pistondan gibi ya da kranktanmış gibi ama 350 km de ki bi hondada olabilir mi böyle bi sorun? Motoru hiç zorlamadım ve yüksek devirde kullanmadım.
-
aYe adlı üyeden alıntı
Acaba motor ne olabilir
cbf150 imiş hadi aye cvp ver sesin sebebi neymişş
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
efendy_iso adlı üyeden alıntı
cb5150 imiş hadi aye cvp ver sesin sebebi neymişş
cb5150 ne isocan, sim kart takılıyomu bu motora
@tunakarsli
Motorunu çalıştırmadan acilen servise götür.
-
egzantrik zinciri diyesim geliyor ama 350 km ???? abi servise götürüver hemen oyle kullanma daha rodajı bitmemiş makinenin iş alma başına daha sonrları
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
aYe adlı üyeden alıntı
Motorunu çalıştırmadan acilen servise götür.
Delüüüüüüüüüüüüüü Bunu o da biliyordur heralde
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tunakarsli adlı üyeden alıntı
pardon unutmuşum yazmayı motor cbf 150:(
ses tam olarak motorun içinden geliyor sanki pistondan gibi ya da kranktanmış gibi ama 350 km de ki bi hondada olabilir mi böyle bi sorun? Motoru hiç zorlamadım ve yüksek devirde kullanmadım.
Yok olmazz olur mu hiç,hondalar kutsanmış motorlardırr.
Piston ya da kranktan gelseydi kesik kesik bi ses gelirdi tırr degilde pıt pıt pıtımsııı
Fazla km yapmadan servisine götür sen onu en iyisi
-
27 Aralık 2007, 12:48
Zincir bi yerlere sürtünüo olmasın sakın
-
27 Aralık 2007, 13:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tubis adlı üyeden alıntı
Delüüüüüüüüüüüüüü
Bunu o da biliyordur heralde
E bilmiyo ki sormuş
Ciddi birşeyse zaten garanti kapsamındadır, çünkü motor henüz çok yeni...
Fulish'in dediği gibi basit birşeyse zaten para almazlar, çünkü motor henüz çok yeni...
Bu durumda acilen servise gitmek en akıllıca olanı.
-
27 Aralık 2007, 13:37
parcalar yeni oturuyor sen takma kafana ilk bakım 500 de sanırım o zaman subap ayarı yapınca ses kesilir diye dusunuyorum
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
27 Aralık 2007, 13:41
şindi bunun 1 kamyon sebebi olabilir
sen en iisi bi servise götür, emin olki biz yorum yapana kadar servis sorunu çözecektir
-
27 Aralık 2007, 15:35
O motor krank kesmiş...Piston kırmış .. Sekman dağıtmış.... Acilen hurdacıya gitmesi gerek.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
27 Aralık 2007, 16:03
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alp_tunay adlı üyeden alıntı
O motor krank kesmiş...Piston kırmış .. Sekman dağıtmış.... Acilen hurdacıya gitmesi gerek.....
Abi bizimkininde gaz verince wooonnn wooonnnnnn diye bi ses gelio, hele bi falına baksana
-
27 Aralık 2007, 16:10
aYe adlı üyeden alıntı
Abi bizimkininde gaz verince wooonnn wooonnnnnn diye bi ses gelio, hele bi falına baksana
akrep vardır akrep ((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
27 Aralık 2007, 16:21
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Servise git diyenleri protesto ediyorum; ya yakın bir yerlerde servis olsa zaten hemen giderdi oraya. Demek ki biraz uzak bir mesafede arkadaş ki bilgi almak için soruyor.
Benim bildiğim kadarı ile motorun içinden öyle Tırrrrrrrrrrrrrr diye ses çıkmaz! TIR mı bu? Ya sesi iyi tarif edememişsin ya da o sesin başında Tı yoktur, sadece rrrrrrrrrrrr yapıyordur. Neyse, şakayı bırakalım!
Tanımladığın sesle ilgili sana iki seçenek sunuyorum:
1- Motosikletinin plakasını kontrol et; gevşemiş mi yoksa bir yere değiyor mu?
2- Depoyu fulle ve bir de öyle dinle bakalım, ses gelecek mi? Gelmiyorsa, depo bağlantı sistemini gözden geçir.
Geçmiş olsun ve kolay gelsin!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
27 Aralık 2007, 16:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cumoni adlı üyeden alıntı
Servise git diyenleri protesto ediyorum; ya yakın bir yerlerde servis olsa zaten hemen giderdi oraya. Demek ki biraz uzak bir mesafede arkadaş ki bilgi almak için soruyor.
Benim bildiğim kadarı ile motorun içinden öyle Tırrrrrrrrrrrrrr diye ses çıkmaz! TIR mı bu? Ya sesi iyi tarif edememişsin ya da o sesin başında Tı yoktur, sadece rrrrrrrrrrrr yapıyordur. Neyse, şakayı bırakalım!
Tanımladığın sesle ilgili sana iki seçenek sunuyorum:
1- Motosikletinin plakasını kontrol et; gevşemiş mi yoksa bir yere değiyor mu?
2- Depoyu fulle ve bir de öyle dinle bakalım, ses gelecek mi? Gelmiyorsa, depo bağlantı sistemini gözden geçir.
Geçmiş olsun ve kolay gelsin!
Peki bu dediklerin değilde atıyorum, krankta imalattan dolayı olan bir kılcal çatlak büyümeye başladıysa?
Eğer böyle bir sorunsa 1 depo sonra motor dağılmış olur, hoş bu da garanti kapsamında ama tamir süresince yedek araç vermezler.
Bende sizi kınıyorum, sırf benim bilgim bu demek adına bir başkasının motorunun zarar görmesini umursamıyorsunuz.
Siyah kısım içinse şunu söylüyorum, yakın değilse nakliye tutacak götürecek, zaten çalıştırmadan götür diye de söyledik.
Parası yok dersen, parası olmayan kazanana kadar minibüse binecek veya yürüyecek arkadaş, motosiklet almayacak.
Ayrıca param yok bahanesiyle ciddiye alınmayan bu durumların sonuç faturasının daha büyük olduğu gerçeği bu bahanenin mantıksızlığını açıklamaya yeterlidir.
-
27 Aralık 2007, 16:43
Zincirin gevşemiş.
Servise git gersinler.
-
27 Aralık 2007, 16:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haklısın aYe, ben ne anlarım motordan falan? Ettik işte bir hata, kusura bakma! Aslında sizin gibilerin yazılarından da pek bir şey anlamam ya neyse... Beni de böyle idare edin artık!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)