Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ASYA NAZİLLİYE 2006'DA FABRİKA KURARAK ÜRETİMİ KENDİ YAPACAK

REKLAM ALANI
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    evet arkadaşlar bu bilgiye gerçi herkes biliyor ama ben değinmek istedim 18 ağustos'da sabah gazetesinde yayınlanan haberde asya motor yöneticileri önümüzdeki yıl nazilliye fabrika kurarak üretimi türkiyede gerçekleştireceklerini söylüyorlardu,bu haber asya kullanıcılarını sevindirecek gibi parça sorunu olmiyacak gibi birde kaptı-kaçtı firma olmadıklarını belli ettiler.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    designer-samo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BmW F650 (karakaçan)
    ya üretimi burda yaparlarsa fiyatları yükselir gibime geliyo,bide acaba üretimmi yoksa sırf parçaları birleştirmek için kurulan bi fab. mı ona şüpem var
    herşey sende biter, yeterki sen karar ver

hayırlısı, jet fadıl da araba üretecekti... haber balon değildir umarım, hem bize hemde millete faydalı olur, belki ihracat bile yaparlar

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Burada üretirlerse eğer 2500 YTL ye alınan motor 5000 YTL olur. Çünkü giderler ve masraflar çok fazla. Devletin, üreticinin ve müteşebbüslerin önüne koyduğu taşlarda cabası, Bulgaristan da Romanya da ve benzeri yakın komşu ülkelerimizde bir sürü Türk fabrikası var, çünkü Türkiye de bu işler çok zor. Kanuni bile uzakdoğudan getiriyor malları (ki ortada bir fabrikası var, hatta montaj fabrikası değil baya bi motosiklet fabrikası) yani bu Çin olayı baya bir sürer, yapılabilecek en iyi iş Çin deki adamları iyice araştırıp iyi anlaşmalar yapılmalı ve paraya biraz daha kıyılıp daha kaliteli mal üretilmesi istenilmeli.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

arkadaşlar bence hiçbir zaman çin veya asya malı alınmalı ilk gördüğümfr benimde hoşuma gitti ama söyle düşünün bir ara hertaraf ne alarısan 1 milyoncular doluydu şimdi hepsi kayboldu ben bu asya ve çin malıydı ben ce biraz daha para biriktirip bu işi senelerdir yapan bir firmadan mesla honda olabilir böyle bir markada motor almak çok daha mantıklı değilmi arkadaşlar

Motosikleti
    Yamaha XT 125 R
    Çin malı motorlar diyoruz.Evet Çin malı ama bence motorlar fiyatlarından daha fazla şeyler sunuyor.Sonuçta zaten parası bol olanlar ve tecrübeleri fazla olanlar iştende anlıyorlarsa Yamaha , Honda , Suzuki v.b motorları tercih edeceklerdir.Bırakın imkanları kısıtlı yada yeni başlayacaklar da bu furyadan yararlanıp güzel sayılabilecek bu motorlardan alsınlar.Bence çin motorları ülkemizde hem kullanıcı sayısının artmasına , hem motorculara olan saygının ve dikkatin artmasına , hemde ileride motor sanayinin gelişmesine yararlı olacaktır.
    Saygılarımla..

dogru dersin arkadas ama hep hayel etim tam türk mali motoru arabayi hep baskalarindanmi alarak üretecez hic kendi kafamizi yormayalimmi.9yasimdan beri almanyadayim.ben yasarken burada bir türk mali göremeyecekmiyim.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    gene hortladı.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Ben Honda 1000RR kullanmama rağmen ikinci motor olarak fuardan Asya motor almayı düşünüyorum. Bence çok kaliteli olmasalarda, fiyat beklenti açısından bu motorlar alınabilir diye düşünüyorum.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Bu vergisi şu vergisi o vergisi derken fiyat katlanır burada
    0 Rh (+)
    06 - 09

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    o asya diil mondial olcak ama bu topiin açıldıısıralar durum farklı olabilir çok zaman geçmiş
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Mondialin ana yeri Aydın zaten...
    0 Rh (+)
    06 - 09

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Yerli olsun bizim olsun arkadaslar. Bakin tofas, renault, ford. Yurtdisindaki rakiplerden daha kaliteli yapabiliyoruz bu isi. O zaman secme hakki olur isteyen cin mali isteyen turk mali alir.
    AS125T mail grubu:
    [url]http://groups.yahoo.com/group/Asya125T[/url]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler