herkese slm arkadaslar yenı aldıgım hoysung cometımın debrıyaj balatası bıtmek uzere deısmesı gerekıo ortalama fıyat ve nerde bulabılecegım hakkında bılgısı olan varmı
herkese slm arkadaslar yenı aldıgım hoysung cometımın debrıyaj balatası bıtmek uzere deısmesı gerekıo ortalama fıyat ve nerde bulabılecegım hakkında bılgısı olan varmı
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
hyosong motosikletlerin türkiye distributoru global motordan yetkili servis-satış listesinden takip ediniz
http://www.hyosung.com.tr/
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
orjinalini yukardan verilen adresten temin edebilirsin
lucas marka balatalarda var sanırım fiyatları daha uygun
netten aratırsan satılan yerleri bulabilirsin
GKN MOTORS
Arkadaşlar motorumu 2 ay kadar önce aldım. CBR 600 f 2006 model. Hava muhalefetinden 100 km civarı yapabildim daha. Bir kaç gündür, debriyajda hafif bir ses hissediyorum. Boştayken manet sıkılı değilken sanki debriyaj teli grenaja değiyor da titreşimden ses çıkıyormuş gibi. (Bilmem anlatabildim mi) Maneti sıkınca ses kesiliyor. Sesi şöyle düşünebilirsiniz, sanki ön cam hafif gevşek ve ses yapıyormuş gibi. Vites geçişleri, kalkış vs sorunsuz. Ses aslında çok farkedilecek gibi de değil. Ama arabalarda böyle bi durum oldu mu genelde baskı rulmanından şüphelenilir. Merak ettim böyle bi sorunu olan oldu mu hiç acaba ?
Debriyaj çok yukarda kavrıyordu. Bende manetten ayarlayarak, servis el kitabında dediği gibi 2,5 - 3,5 boşluk aralığına getirdim. Onunla ilgisi olabilir mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)