Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

debriyaj balatası

REKLAM ALANI
    jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    herkese slm arkadaslar yenı aldıgım hoysung cometımın debrıyaj balatası bıtmek uzere deısmesı gerekıo ortalama fıyat ve nerde bulabılecegım hakkında bılgısı olan varmı
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    hyosong motosikletlerin türkiye distributoru global motordan yetkili servis-satış listesinden takip ediniz

http://www.hyosung.com.tr/
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    orjinalini yukardan verilen adresten temin edebilirsin
    lucas marka balatalarda var sanırım fiyatları daha uygun
    netten aratırsan satılan yerleri bulabilirsin
    GKN MOTORS

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Arkadaşlar motorumu 2 ay kadar önce aldım. CBR 600 f 2006 model. Hava muhalefetinden 100 km civarı yapabildim daha. Bir kaç gündür, debriyajda hafif bir ses hissediyorum. Boştayken manet sıkılı değilken sanki debriyaj teli grenaja değiyor da titreşimden ses çıkıyormuş gibi. (Bilmem anlatabildim mi) Maneti sıkınca ses kesiliyor. Sesi şöyle düşünebilirsiniz, sanki ön cam hafif gevşek ve ses yapıyormuş gibi. Vites geçişleri, kalkış vs sorunsuz. Ses aslında çok farkedilecek gibi de değil. Ama arabalarda böyle bi durum oldu mu genelde baskı rulmanından şüphelenilir. Merak ettim böyle bi sorunu olan oldu mu hiç acaba ?

Debriyaj çok yukarda kavrıyordu. Bende manetten ayarlayarak, servis el kitabında dediği gibi 2,5 - 3,5 boşluk aralığına getirdim. Onunla ilgisi olabilir mi ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)