gkn ngk buji net sayfasını arastır belki oraya saklamıştır
gozelim bujiyi 8 zamanlı bilem varmış vışşşş duydunmu
gkn ngk buji net sayfasını arastır belki oraya saklamıştır
gozelim bujiyi 8 zamanlı bilem varmış vışşşş duydunmu
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
yakıt düştümü ondan haber ver iridyum buji nokta ateslemeli elbet
orjinal bujiden farkı vardır..
Sanırım bu bujiden almalıyımm
http://www.youtube.com/watch?v=JAjUFUGRkfg
Gerçektende yakıt tasarrufu sağlıyormu acaba? Kawasaki Er6F'e nasıl gider bu buji sizce alsam iyi olur mu?
ya bunu deneyen arkadaş yokmudur bi yasın ya iyi bişisebizde takak anadınmı
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
paran var mı
sizde bekleyin 1 dk çalışsın motor arkadaş
zaten motoru çalıştırdım salak gibi bastım gaza gittim hemen.. Üstüne bide gaza gelip tekteker yaptım mı.. Çat dedi durdu motor yarım saatlik denemeden sonra hala ateşlemeyen bir buji Feci boğdum motoru.. Ama Allahtan nolur nolmaz die yanımda taşıdığım orjinal bujiyi taktım hemen.Bastım marşa.Gırgırıgır çalıştı makine.. Elimde ucu paso benzin ve yanık olmuş iridium bujiyide lağımdan aşşağı salıverdim
Sanki performanstan düştü alet ama... Alıcam tekrar bi iridum.. Ruh sağlığım bozuldu
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben çalıştırıyorum motoru jiklede Kaskı eldiveni giyene kadar 3 dk geçiyor. Yarım jikleye alıp devam ediyorum yola 1-2 km sonra kapatıyorum öksürüse tekrar açıp yola devam ediyorum.
Eray, Tequ nunda dediği gibi ilk çalıştırmada asılırsan gaza hangi buji olursa olsun boğulur bozulur. Senin sorun dediğin şey buji ile alakalı değil. Arada bend e deniyorum. Tüm kullandığım bujilerde ilk çalıştırmada fazla gaz verdiğinde tekliyor motor.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
üzerindeki orjinal bujide de yaşadım bunu evet ama bu kadar değil.Soğukta hemen çalıştırıp asılırsam tekleme yapıyor fakat geri kendine geliyordu.
İridium bujide kendine gelmiyor tek sorun bu Daha doğrusu ilk zamanlarda 1 tekledi 2 tekledi sonra bir daha derken tekrar marş yaptığımda hep çalışmıştı.. Hepsininin birikimi.. son sefer çalışmadı..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bugün hondaya 600 f için sordum tanesi 75 YTL
arkadaşlar NGK marka bujilerin üzerlerindeki harflarin tablosu aşağıdaki linktedir merak eden dostlar bakabilirler beleş
http://www.ngksparkplugs.com/techinf...ey.pdf#search=
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)