Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yol durumunu kameralardan takip edebilirsiniz.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    istanbulda ikamet eden yada bu şehire yolu düşen arkadaşlar Yol durumu hatta trafiğin kaç km de seyirettiğini bile görüebilir ona göre kendinizi ayalayabilirsiniz.Aşşağıdaki linklerden bu imkanlara ulaşabilirsiniz.

Bu linkte çıkan sayfanın solundaki kameralar ikonuna tıklayarak trafiği 175 kameradan takip etmeniz mümkün

http://tkm.ibb.gov.tr/

Ayrıca yine sol üstte bulunan Yoğunluk Haritası ikonuna tıklayarak traifiğin yoğunluğunu ve kaç km de seyir ettiğini görebilirsiniz.Hatta ulaşım süresini bile hesaplama imkanınız var

motosikletclup.com dan alıntıdır
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Çok güzel bir sistem - kim bilir vergilerimizin kaçta kaçı bu sisteme gitmiştir
    Böyle şık şeyler hele belediyelere yapılınca fiyatı astronomik olur da
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    çok güzel bi çalışma helal olsunn ne diyebilirimkii istanbulu dinledim gözlerim kapalıı
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    adam gibi bi kamera bile takamamışlar
    3 resmi sarıp duruyo bu
    facebook.com/kaskafa

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    abi bunada şükür valla ... fotograf çekip slayt gösterisi yapabilirlerdi (((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda ikamet eden yada bu şehire yolu düşen arkadaşlar Yol durumu hatta trafiğin kaç km de seyirettiğini bile görüebilir ona göre kendinizi ayalayabilirsiniz.Aşşağıdaki linklerden bu imkanlara ulaşabilirsiniz.

Bu linkte çıkan sayfanın solundaki kameralar ikonuna tıklayarak trafiği 175 kameradan takip etmeniz mümkün

Ayrıca yine sol üstte bulunan Yoğunluk Haritası ikonuna tıklayarak traifiğin yoğunluğunu ve kaç km de seyir ettiğini görebilirsiniz.Hatta ulaşım süresini bile hesaplama imkanınız var

genç kaptan
    Lütfen alıntı yaptığınız yazının yazarını belirtiniz. Kaynak belirtmeden bir alıntı yapmanız etik açıdan doğru bir hareket olmayacağı gibi alıntı yaptığınız yazının yazarına da saygısızlık etmiş olursunuz. Alıntı yaptığınız yazının altına kendi isminizi yazmanızda daha vahim bir durum. Lütfen mesajınızı düzeltin.
    Saygılar

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    bu kamera olayı tırt bence sarıp sarıp duruyo bozuk plak gibi bi gün gidip kameranın önünde yarım saat dikilcem bütün gün izlersiniz artık beni
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    ben trafik yoğunluk haritasını tercih ederim,genelde her yer kırmızı oluyor ama yinede iyi bişey

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    abi siz istanbuldasınız diye sarıyodurr ben adanadan çok rahat bi şekilde izliyorummm
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bi çalışma helal olsunn ne diyebilirimkii istanbulu dinledim gözlerim kapalıı

Bende bendee
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

prolixin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Sanırım o sarması bilerek yapılıyor, hattınızı sömürmesin diye..birkaç dk da bir güncelleniyordur o slide lar..

Motosikleti
    asya 150 t 19 a
    bence bir ise yaramas...hep ayni seyleri goruntuleri geri sarip duruo o goruntulerin gercek olup olmadigindanda supeliyim ama maksat is olsun mantigiyla koyulmus bisi o kameralar....

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı attractive_boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bir ise yaramas...hep ayni seyleri goruntuleri geri sarip duruo o goruntulerin gercek olup olmadigindanda supeliyim ama maksat is olsun mantigiyla koyulmus bisi o kameralar....
    3-5 dakkada bi guncelleniyo saatler yani trafik 3 dakkada kitlenmicegne gore gerceklik payı cok yuksek sen bide aksam saatlernde bak kırmızı yolları gor 9km yazan smd biri kaynarcada 127yle gidio mesela yanlş arabadan veri alms
    true love..

Drift Religion

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam elinize sağlık çok yararlı bir bilgilendirme olmuş. Sadece istanbuldakiler için şimdilik tabi (:
    Comfirmation Bias

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler