arkadaşlar ben yeni ck 125 aldım 1000 km ye kadar 60 hızı geçemicemmi bili verirmisiniz
arkadaşlar ben yeni ck 125 aldım 1000 km ye kadar 60 hızı geçemicemmi bili verirmisiniz
slm millet kymkoyu benden iyi tanıyan yoktur heralde bu sitede ck 125 ortalama 100de 65-70 dereceli bir rampayı uzunlugu 400 metre 3cü viteste 90 km ye ulasıyor 4 de takıyorum yol bitiyor düz yolda ise 2 kisi 140 dayıyor dahada gider ama km teli patlıcak diye korkuyom gaz kesiyorum ama kullanmasını iyi biliceksin tabikide debrajı gazı videsi deviri millet
msnm ufuk_1140@hotmail.com
arkadaş olmak isteyen varsa eklesin konusalım tanısalım
Eski bir konu ama madem hortladı ben de görüş bildireyim.
Öncelikle yokuşların dikliği hakkında kimsenin kesin fikir beyan etmesi doğru değil. Çünkü ortada yokuşların dikliğini anlamamıza yarayacak herhangi görsel vb. materyal yok. Ayrıca CK125 sahibi arkadaşın o yokuşların başında hangi hızda ve hangi viteste girdiği de çok önemli. Yani yokuşların dikliğinni haricinde kulanım şekli de alacağınız performansı etkiler.
Bir çok arkadaş şöyledir de böyledir diyip sözkonusu modele not vermişler.
Enteresan...
= = = Be Aprilia racer! = = =
arkadasım rampanın başında dur kalk yapıpta o hıza ulasıyorum ben ben puch kullanmayla başlamısım neyin ne oldunu iyi biliyorum 8-9 senedir motor üzerindeyim ben 90 km ile çıkıyor dedim gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)