motosiklet mod ile ilgili yardim?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
önce hele bi motoru al,kullanmaya başla.zamanla neler yapacağın konusunda fikrin değişebilir.hevesini anlıyorum ama şu an yaptığın doğmamış çocuğa don biçmek.yapacağın masrafa değecekmi sorusuysa senin motoru kullandıktan sonra kararına bağlı olacak.yani bunu kullandıktan sonra hiç uğraşmadan direk bi ss motorda alabilirsin.
-
suankı hesaplamalarımagore butcem ancak bu motora yetiyo. o yuzden mod yapmaktan basca cagrem yok zate 20.000 ytl ye bıle motor alsam yıne bırseyler yaparım duramam oyle
ama mantık "pahalı motosıkletın mod yapımı pahalı ucuz motosıkletın mod yapımı ucuzdur" gosterıyo oyuzden bu motoru almayı ve buna bı takım modlar yapmayı tercıh ettim..
-
TMm anladık ama sen rengını ılkı gıbı yap bırak dıger kalan yerlere dokunma dedıgım gıbı yap...Hem bı sorun oldumu kaputu actak baska bı zahmet olur bence boyası cok guzel olmus ama dıger turlu cık:( ama dedıgım gıbı sadece ılk resımdekı gıbı olursa +10 numara olur saygılarımla...
-
bari arka kismi yapsaydim eksoz uda uste alsaydim:(( boyle cok sade yaw :(( asiri sade :(( arka taraf cok klasik duruyor. biraz sportif durmasi icin gircem. + guzel gorunsunde tek yanlari takip cikartirim ben
-
-
aramıza hoşgeldin.ama 2 modelde durma cbr125 çocuk gibi geliyorsa. cbf150'yi öneririm.
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.
-
bence o kenarı tam kapatma olayını geç, çok iğrenç duruyo
egsozu yukarı alabilirsin ama o zaman da artçın ayağını nereye koyacak
bence böle köklü değişiklikler yerine sonradan takılabilecek vb. şeyler üzerinde dur
mesela xenon takabilirsin
tekerleri aydınlatabilecek ışıklar(kırmızı, mavi vb.) koyabilirsin
jantları boyayabilirsin
-
yerinde olsam grenajları söker naked gibi kullanırdım tabi eger bu markanın naked modeli varsa o ayrı .. onu al derim .. sarı amortisörler ohlins gibi duruyor yazılarıda sökersen farklı durur kanatindeyim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
13 Aralık 2007, 20:52
-
13 Aralık 2007, 21:46
-
14 Aralık 2007, 00:49
dogrudur oyle patada kapiyi calmadan girdik iceri kusura bakmayin:( tanisalim kismina bi mesaj yazdim
http://www.motosiklet.net/forum/tani...tml#post888814
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Paşam öncelikle siteye yeni üye olduğuna göre bi
tanışma-tanıtma topici açsaydın sana
hoşgeldin derdik..Neyse yinede HOŞGELDİN.
.Kendini biraz tanıtsana bizlere..Niye mi? Fikir istiyorsun..Önce zikir,sonra fikir..
Yaş kaç?
..Almak istediğin makina kaçıncı olacak.
.Kaç tane makinaya mod?(ne demekse) yaptın?
..Referansın varmı?
..Modifiye denilen yetenek hakkında ne biliyorsun.
.Ne yapabilirsin.
.
.
Çok mu soru sordum(gerçi buda soru oldu)..Bunların cevabını bilmeden fikrimi söyleyemem ki...Neyse fikrim-zikrim ileride senin tarafından anlaşılacağının fikrindeyim..
Bu arada
photoshop hakkında bilgilenmek istersen
buralarda takılıyorum...
muratgergerli abim;
daha once mondial 150RF'm oldu ama suan yok
mod derkende modifiye den bahsediyodum
motosiklet mod hakkinda pek bilgim olmasada cok iyi bilgisayar sistemi modlarim asil meslegim bilgisayarcilik motosikletede merakliyim ama bi okadarda az bilgim var malesef(en azindan kullanmasini biliyorum)
neler yapabilirsin sorusuna cevap ise bilgisayarda gorunum acisindan harikalar yaratirim ama motosiklette yapabilirmiyim bi fikrim yok ins aldigim motosiklette deneyecegim bu basliktaki yaptigim resim ayak ustu 2 dk yaptigim biseydi zaten farketmissindir ama akil akildan ustundur bilmedigim birsey olursa ogrenmek isterim
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Buradaki Gs200 lerde zaten öyle tam krenaj yok..
Yani piyasada öyle tam krenajlı bulabileceğini sanmıyorum hepsi yarımdır motor açıktadır yani..
Kuyruk kısmına gelince öyle birşey düşünme yapmak sana motor parasına mal olur
İllede modifiye edicem dersen krenaj döken birisini bul motora tam krenaj döktür eksozlada oynama
ExTReMa abim krenaj derken anladigim kadariyla motor kismini kapatan metalden bahsediyoruz. vall bi sekilde kapatmam lazim. motorun gorunmesi benim icin felaket otesi kotu bi durum. nedense sevmiyorum + egsozla oynama demissin abim sebebi nedir motora eksi bi durummu katar? eger katmiyorsa egsozu yukari almam icin beni kimse tutamaz YZF R1 alamadim bari biraz benzeteyim
bitanede resim gondereyim sanirsam istedigim ZS200GS bu
jesse adlı üyeden alıntı
yerinde olsam grenajları söker naked gibi kullanırdım tabi eger bu markanın naked modeli varsa o ayrı .. onu al derim .. sarı amortisörler ohlins gibi duruyor yazılarıda sökersen farklı durur kanatindeyim
jesse abim ben motoru tamemen kapatmaya calisiyorum sen bana grenajlari sök naked gibi kullan diyon:D tam zit seyler dusunuyoruz seninle
-
14 Aralık 2007, 01:18
-
14 Aralık 2007, 01:22
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler