slm benım 151 rs motorum var performans eksozu taktırmayı düşünüyorum sızce hangı marka daha ıyı olur yardımlarınız için teşekkurler
slm benım 151 rs motorum var performans eksozu taktırmayı düşünüyorum sızce hangı marka daha ıyı olur yardımlarınız için teşekkurler
Çıkardığın eksozu bana hediye edersin artık
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
boşuna ugraşma bence.eski motorumda bende niyetlendim ama ustalar ve deneyenler görüntü ve sesten ibaret olduğunu söylediler.
Drift Religion
125-150 cc lik scooterlarda sadece gürültü yapar.bir tek görüntüsü war.onun için de o para bağlanmaz bence. . .
ya ne sesi sadece kuru gürültü sakın bulaşma derim.Orjinali en iyisi.Yakına boru falan kaynak kopar merak etme ses de alırsın hehe...
AKIN FİDAN
BU performan egzoz dıye kacıncı baslık hatırlamıyorum he
Suraya bak bı ıstersen ;
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ans-eksoz.html
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşım bencede hiç gerek yok
bence orjinalinin susturucusunu çıkar yeter
biz bianchi mach 150 de denedik çok güzel oldu
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
bencede gerek yok scooterlara gitmez diye düşünüyorumm ama devil egzoz taksan fena durmaz
eksoz değil egzoz
boşuna taktırma derim tambir kuru gürültüden başka bişey değil performans egzoza vereceğin parayla motorunu güzelbir bakımdan geçirirsin
performans egzozlu mondial zat 150 var bi arkadaşta 140 görüyor ama motorun sesi iyi çıkmıyor sonuçta küçük motor hatta resmi bu sitede bile vardı o motorun araştırırsan bulursun 140 ı görüyor ama sesini hiç sevmiyorum tabi aşırıda yakıyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Valla hız konusunda bı etkısı yok denecek kadar az sesı degıstırdı fakat ıcı hepten bos degıl yanı "arkandan ulenn su ........ bak" dedırtmıyor , yakıtımı bır nebze dusurdu.
Orjınalı curumustu ve aynı teneke parcasını almaktansa saglam kalıtelı bırsey almayı tercıh etmıstım.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
two brothers tak anında +15 hp
vansen hines da fena degil diyorlar bence de degmez ilaa da ses istiyorsan orjinalini aç masrafsız olur hiç degilse
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Orjinalden şaşma
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hocam hiç bi etkisi olmaz senin farkedeceğin kadar bence boşa para verirsin orjinal herzaman iidir
:bestmt:
O zaman iş değişir işte Emrah..Gerçekten de o egzoz oraya gerekli..Ne o be..İlk baktığında resimde göze egzoz çarpıyo...
.
Dün akşamki yazdıklarını ne yaptın.(Evdekiler).Anladın sen onu..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)