[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
yaa kız arkadaşımın elleri bu kadar güzel değildine bileyim ben öyle parçayı tutan elin biraz usta eline benzemesi lazım hafif yağlı kirliböyle güzel ele sahip olan bi usta hiç görmemiştim
Yok parça bende olsa çekerdim ama parça yok
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ipucu yok mu? yoksa sizde mi bilmiyorsunuz?...
cık ..yok, bilemicem bende...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
efeeeet
emraaan yanından geliom
gittik, elleri yakından inceledik
iimişşş
he bu arada parçayı inceleyemedik, e siz sanaldan resmi görünce parçayı unutttunuz reeli malum oldu
GKN MOTORS
çikilotalı keke benziyor,hemde ıslak
ilk resimdeki çok benziyorda diğerlerinin bişeye benzediği yok
Büyük deliğe PRO Orta deliğe ince PRO diğer aynı boydaki iki delikten birine Marlboro Diğerinede Parlement takıyon. Sonra yandaki delikten çekmeye başlıyon.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Yaa kız neden bi motosikletçiye gidip bu parçanın ne olduğunu sormuyor ya da siteye üye olup bu başlığı kendi açmıyor da emrahı msn e ekleyip bak bu benim ödevim diyor ben anlayamadım
Emrah kızın resmini görmediysen okulda numarasını veren arkadaşla aynı kişi olabilir bence
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ExTReMa uzat elini. Tebrikler kardeş sana. Aldırma vallaha kıskandılar. Neden mi ? Traş olmaya fırsat bulamıyoruz ki sıra ele gelsin. Bu arada benim hanım görmesin gres yağlı ellerimin yanında..
üflemeli bir çalgımı yoksa
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
böbrek taşı veya gök taşı olabilir mi?
yenilirmi bu? suya atsak da karıştırsak tadına baksak nolduğnu anlarız kannımca
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)