arkadaşlar bu tartışmaya bende bişeyler ekleyim dedim servise gittim ha bilmedigimden degil ama birde motosiklet tamir usatsından dinleyim dedim adam o gösterdigi yer slindir üst kapagı diyor haaa şimdi o usta günde onlarca motosiklet tamir ediyo ve bilmiyo bu arkadaş dogrusunu biliyo öylemi
yaw ne demişler ya az konuş millet seni bişey biliyo sansın yada git bir bilene danış demiş atalarımız boş yere dememişler demekki.. bu birkez daha ispat oldu
haaaaaa birde cevap verdigin arkadaşların özellikle muratgergerli arkadaşımızın konularını bir incele millet kendi motosikletini kendisi yapıyo sen daha iddalaşıyosun onun mantıgını haaala anlamış degilim çünkü anlamsız...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Cengiz..Topicin başında bi teknik resim koymuştu.(mavi renkle boyalı olan)..Silindir kapağı..Eleman hala yok bu silindir bloğu diye iddia ediyo.Yukardaki resimleri de sonradan eklemiş.İddiasını kanıtlamak için..Bizi madara etmeyi kafaya koymuş ya..
Bizde yuttuk ya...Bizi mars etti ya. O şimdi şampiyon...
ÇAKMA ŞAMPİYON......
Hala diyorum Silindir üstkapağı bu..Ben marsı sevdim.Yok mu gelen.Yalnız madara olup geleceksiniz.Yoksa ÇAKMA ŞAMPİYON..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
abi anlamadıgım hadi hepimizi madara etti diyelim madalyamı takacaklar bu arkadaşa
benkulandıgı üsluba takıldım karşındaki insanla bir samimiyetin yoksa bu tarz bir üslubu arkadaşımıza yakıştıramadım açıkcası neyse bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp deyim ve ben kendi adıma noktayı koyim burda
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Cbf 150 dünyada üretilmiş en mükemmel motosiklettir onda bişey varsa bu muhakkak onun mükemmelliğindendir ve diğerlerinde olması mümkün değildir.o dört dörtlük bir motosiklettir o eşi bulunmazdır o onun taaaa......
Töbe töbe abartmayın arkadaşlar Tamam iyi güzel hoş sağlam ama 150 cc tek silindirli bir motoru var ve çapı belli işde
bunu yere göğe sığdıramıyor olmak onun mükkemmeliği değil bizim gözümüzdeki eşsizliğidir. Motorumuzu beğenimizden kaynaklanır motor sevgisinden kaynaklanır gerçekçi olursak alt tarafı 150 lik bir motor ve hiçbir övgü bu gerçeği değiştiremez..
işte sizlere son darbeyi de indireyim(sözüm benle iddalaşanlara)
sanki bu fotoyu ben yaratmışım gibi.bu fotoda sanki yanlış anlatım varmış gibi konuşanlar.motordan anlamayanlar bu fotoyu ben hondanın sitesinden aldım
cbf150 nin hindistanda bi başka modeli unicorn.aynı sisten hemen hemen aynısı bizim motorun.zaten cbf150 nette araştıranlar bunu da görmüşlerdir
işte kapı işte sapı
http://www.honda2wheelersindia.com/u...res_pickup.asp
anlamayanlar sizin için adamlar sözlü olarakta yanına yazmışlar ne olduğunu
Mustafa Kemal Atatürk
Paşam yaş kaç..
Paşam ben şimdi göreve gidecem.Ama 1 saat sonra şubeden açarım neti..Sen topicinde oturursan konuşuruz..Tamm..Şimdilik sen bi net araştırmasına gir.Ben konuyu yazarken öyle yaptım.Teknolojinin gözünü seveyim..
Geldim..Haaydaaaaa..Yine ''ofline''...
Paşam..Kızmaca darılmaca yok...Ben önce seni tanımam lazım tatlıbi şekilde konuyu açığa kavuşturmak için..Topic senin değilmi?
Yaş kaç...
.
.
Paşam cevap vermeyeceksen ben bişey demiyorum....
.
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
muratgergerli, chatkut, mizu, motorcu48 saat:2016
Abi bırakın ya biz boşuna tamircilik yapmışız baksana
Daha silindir kapağı ile silindiri ayıramıyoruz
Demekki silindir neymiş üzerinde subaplar bulunan pistonun hareket ettiği seyin yukarısındaki dalgametreymiş
İyi öğrettin arkadaşım valla sen olmasan biz silindire hala silindir kapağı diycektik
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
böyle konu dışı komedi atışlardan başka yapabildiğiniz hiç bişi yok inanın size çok kahkaha atıyorum.ya konu ile konuşun konuşucak bişi bulamıyorsanız buraya yazmayın olur biter.sözüm benle iddialaşanlara demiştim hepside kendini nasıl biliyor hemen damlamışlar.bakın burda battı balık yan gider hesabı yapmayın rezil oldunuz işte....bu sistem yeni sistem demiştim kaynağıda hondadan gösterdim işte daha ne.yoksa siz hondadan dahamı iyi biliyorsunuz.sizler için ing açıklamasınıda yazmışlar tabi anlayana
inanmıyorsanız tıklayın surf yapın
http://www.honda2wheelersindia.com/u...res_pickup.asp
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
bunuda benden öğrenmiş oldunuz!bi tşk hak ettim doğrusu
Mustafa Kemal Atatürk
Paşam günaydın..Nihayet karşılaşabildik..
Geldin nihayet.............
Ben marsa geri dönüyorum..
Abı zaten bu sogutma sıstemı o kadar essız ve superkı yakında motoGp de falanda kullanılcak Jüpiter den sevgılerle haa abı aman marsda kar yagısı baslamıs mont falan al yanına
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ya bırakın tamam adam en iyisini biliyo zaten
Acaba şimdiye kadar buji değiştirdi mi merak ediorum.
Herşey kitaplarda göründüğü gibi değildir gerçek hayat farklıdır kardeş
Seni görünce aklıma lisedeki kalın kafalı bir arkadaş geldi anlatmak isterdik anlamazdı kendi bildiğini doğru sanardı hep
Şimdi ne mi oldu..
Çay ocağında garsondu en son..
Hee bu arada ben hala iddaalıyım senın dediğin yer silindir değil silindir kapağıdır..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)