Koruma Demiri Nerde Yaptırabilirim ???
Reklamlar
-
27 Ağustos 2005, 22:40
Arkadaşlar malum kasım geliyor.. İşyerim Bolu'da. ama motorumu ist.dan alacağım ve hazır gitmişken şu koruma demirlerini de taktırmak istiyorum. Bu demirleri taktırırken nelere dikkat edeyim ve bu işi nerde yapıyorlar ?? Motor düştüğünde bu demirler gerçekten motoru koruyor mu yoksa onlarda yamulup gider mi?? Sadece öne mi takılıyor yoksa arka kısmı da korur mu ?? Bilgisi olan yazarsa sevinirim...
Reklamlar
-
27 Ağustos 2005, 22:46
şiiii aloooooooo size diyom lemmm
-
28 Ağustos 2005, 16:48
Anlaşıldı başımızın çaresine bakcaz
-
29 Ağustos 2005, 11:40
Süper Moderatör
Yaptırma uzun hikaye, her motora göre hazırlanıp piyasaya sürülüo zaten. Büyük ihtimalle motoru alacağın yerde satarlar ve takarlar. Dert etme yaw..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
29 Ağustos 2005, 11:57
Eyong dostum benim önceki motorlarda hep vardı bu parça.. Şimdi ben taktıracağım nelere dikkat etmeliyim sence? Mutlaka birkaç tip ve fiyatta olanı vardır bunun
-
29 Ağustos 2005, 12:08
okul yolu paslanmazdan istersen sana adres vereyim orda yaptırabilirsin
bayraktar makina erkan bey
hisarönü sokak no:43/2 ayvansaray/İstabul
haliç köprüsünüalt yolunudanhaliç yolundanyani eminönüne giderken 250 mt sonra sağda
tel:5234776-533 81 79
ama oraya gidip görüş bence paslanmazdan ebediyenlik oluyor
yaptıracağım korum demirinden elinde broşür varsa onuda götür
selamlar
-
pedallara gelip te hareket kabiliyetini azaltmasın bide aşırı sağlam bişey olmamalı. eğer motor düşerse ve koruma demirin çok sağlamsa ana gövdeye zarar verebilir.yani motor düştüğünde kalıp gibi olmasın demirler tüm yükü gövdeye vermek yerine üzerine almalı yamulur gevşer bu şekilde.ist te bikaç yer var kartalda ercen motor diye bi yer var orda aksesuar felan da yapıyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler