Motor için branda yapımı...
-
Reklamlar
-
eline sağlık renkli bir naylon a desen de çizmeyi denemelisin :D
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
güzel olmuş temiz olmuş ve ucuz olmuş valla aklıma yatmadı değil. akşam içeride duruyor ama gündüz dışarda oluyor yağmurda işe yarayabilir.. yapmak lazım.. fikir için teşekkürler... eline sağlık güzel olmuş..
-
dostum güzel olmuş ancak naylon hiç hava almaz vede nem oluşturur motorunda paslanmalara neden olabilir onun için sen onun altına bez gibi beşeyler koy
-
a.banus adlı üyeden alıntı
dostum güzel olmuş ancak naylon hiç hava almaz vede nem oluşturur motorunda paslanmalara neden olabilir onun için sen onun altına bez gibi beşeyler koy
Aslında pazar tezgahlarının altına serilen mavi muşambalar oluyor.Altları kumaşlı oluyor.Onlardan bulabilseydim öyle yapcaktım fakat bulamadım.Bu arada önerin için teşekkür ederim
-
arkadaş eline sağlık bendede aynı sorun vardı referans oldun izin verirsen bende bir tane yapayım yalnız a. bonus arkadaşın dediği gibi nem olyını önlemek için altınabüyük bez parçası koyalım nem falan almasın
-
cbf 150 adlı üyeden alıntı
arkadaş eline sağlık bendede aynı sorun vardı referans oldun izin verirsen bende bir tane yapayım yalnız a. bonus arkadaşın dediği gibi nem olyını önlemek için altınabüyük bez parçası koyalım nem falan almasın
İzin ne demek abi.Zaten birilerinin işine yarar diye koydum siteye.HAtta ben birkaç metre kare kumaş alıp iç kısımına yapıştırcam.Sende öyle yap.
-
-
mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı
İzin ne demek abi.Zaten birilerinin işine yarar diye koydum siteye.HAtta ben birkaç metre kare kumaş alıp iç kısımına yapıştırcam.Sende öyle yap.
okey dostum bilgiler için teşekkür ederim
-
mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı
Aslında pazar tezgahlarının altına serilen mavi muşambalar oluyor.Altları kumaşlı oluyor.Onlardan bulabilseydim öyle yapcaktım fakat bulamadım.Bu arada önerin için teşekkür ederim
dediğini branda satan yerlerde bulabilirisn.. eskiden yaptığım için biliyorum.. reklam afiş için, çadır için, tente için branda satan diken yerler var..
-
Motorunu korumak adına çok basit ama güzel bir el işçiliği ellerine sağlık motorunu çok sevdiğin ortada kutlarım.
-
mehmet bravo sana............senin gibi arkadaşlar bizim gibi hazır ve pahalıcılara örnek oluyor.
teşekkürler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
eline ve emeğine sağlık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Güzel olmuş. Ben ve arkadaşım da böyle yapsak güzel olur kanımca.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
eline sağlık aynısı şu anda benim motorda da var nem terleme olayına şu şekilde bir çare olabilirmi acaba.. örneğin ön tarafta tekerin tam üzerindeki kısmı içeriye doğru yapıp hava delikleri açsak aynı şekilde arkada da.. yani içeride bir rüzgar akışı sağlamak bu terlemeyi önler diye düşünüyorum ben..
yinede değişik fikirleri duymak gerek..
kalın saalıcakla
-
vallahi bazı motor aksesuarları gereksiz pahalı. çok iyi yapmışsın.
-
dostum emeğine sağlık. bu naylonların koyu renkileri varsa daha kullanışlı olur bence. dışarıdan ilgi çekmez akşamları motoru dışarıda bırakan arkadaşlar için uygun olur.
==============================
==============================
-
kirki adlı üyeden alıntı
eline sağlık aynısı şu anda benim motorda da var
nem terleme olayına şu şekilde bir çare olabilirmi acaba.. örneğin ön tarafta tekerin tam üzerindeki kısmı içeriye doğru yapıp hava delikleri açsak aynı şekilde arkada da.. yani içeride bir rüzgar akışı sağlamak bu terlemeyi önler diye düşünüyorum ben..
yinede değişik fikirleri duymak gerek..
kalın saalıcakla
Ben motorumu hergün kullanıyorum.YAni sadece geceleri örtüyorum brandayı.Öyle bir kış boyunca örten olursa nemlenme olayı o zaman olurmuş.Benim gibi hergün motorunu kullananlar için böyle bir problem yokmuş.
richy adlı üyeden alıntı
dostum emeğine sağlık. bu naylonların koyu renkileri varsa daha kullanışlı olur bence. dışarıdan ilgi çekmez akşamları motoru dışarıda bırakan arkadaşlar için uygun olur.
Elbetteki renkli naylonla yapmak daha iyi olur.Ben bulamadığım için şeffaf naylon kullandım.Daha doğrusu bulamadım demeyelimde aramaya üşendim koyu renkli naylon ve gittim şeffaf naylon aldım
-
eline sağlık çok güzel olmuş yanlız naylon ile örterken motorunu bezle ört sonra naylon ger çünkü rüzgarda boyayı çizebilir
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
kaça yaptıysan ucuza yapmışsın.hayırlı ugurlu olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler