scooter'ıma ufak yenilikler
Reklamlar
-
selam arkadaşlar.ben motorsikletime selektor anahtar ve elektrik emniyet anahtarı takmak istiyorum motosikletim kanuni rokko 150cc
selektor anahtar: farlar kapalıyken gündüz veya farlar açıkken gece sellektor yapabilmek için takmak istiyorum
elektrik kesici anahtar: bunu da motosikletimi uzun süreli bırakacağım zaman koltuk altına ya da öndeki torpidonun içinde emniyetiçin kontaga giden bi elektrik kesme düğmesi yapmak istiyorum.
Kendim yapabilirmiyim ? yapan arkadaşlardan öneriler. yoksa hiç uğraşmayıp kendi servisime ya da bi motorcuya mı gidiyim ? teşekkürler kazasız sürüşler dileriz...
demekki koskca forumda elektrikden anlıyan birisi yokmuş 45 kiş bakmış kimse bişey yazmamış....
Reklamlar
-
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar.ben motorsikletime selektor anahtar ve elektrik emniyet anahtarı takmak istiyorum motosikletim kanuni rokko 150cc
selektor anahtar: farlar kapalıyken gündüz veya farlar açıkken gece sellektor yapabilmek için takmak istiyorum
elektrik kesici anahtar: bunu da motosikletimi uzun süreli bırakacağım zaman koltuk altına ya da öndeki torpidonun içinde emniyetiçin kontaga giden bi elektrik kesme düğmesi yapmak istiyorum.
Kendim yapabilirmiyim ? yapan arkadaşlardan öneriler. yoksa hiç uğraşmayıp kendi servisime ya da bi motorcuya mı gidiyim ? teşekkürler kazasız sürüşler dileriz...
demekki koskca forumda elektrikden anlıyan birisi yokmuş
45 kiş bakmış kimse bişey yazmamış....
eger dogru kabloları bulursan yaparsın ztn 3-5 tene kablo var elektrik kesici ii fikir ama ztn orda duzkontak yapıp calştrıp goturmzler motoru benm motoru biz sahinin bagajında tasıdık yani sen dusun gerisini
true love..
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler